Zonnepanelen

Gaat de zon u ook geld opleveren? Op basis van onze jarenlange ervaring en eigen vakkundige installateurs plaatsen wij de zonnepanelen zo optimaal mogelijk voor het hoogste rendement.
Goede en duurzame investering

Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor u en uw woning. Daarnaast is het klimaat in Nederland zeer gunstig voor de plaatsing van zonnepanelen op uw dak. Met 10 zonnepanelen kan een gezin van twee personen al 60% besparen op het verbruik in energie. En dat scheelt in de portemonnee!

Doorgaans duurt het zeven tot acht jaar voordat u de investering in zonnepanelen weer heeft terugverdient. De kwalitatieve zonnepanelen van Energiecontrol NL leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. Vanaf het achtste jaar gaat u hier dus nog minimaal 17 jaar winst op maken!

Een ander voordeel van het aanbrengen van zonnepanelen op het dak van uw woning, is dat met zonnepanelen uw woning in waarde zal stijgen. Energiezuinige woningen zijn immers aantrekkelijker voor kopers.

Zonnepanelen geschikt voor bijna alle daken
Niet alleen op schuine daken, maar ook op platte daken hebben wij oplossingen. Tevens hebben wij tal van mogelijkheden voor daken gericht op het oosten of het westen en zelfs met schaduw. Inmiddels hebben wij al ruim 20.000 systemen geplaatst door heel Nederland. Laat de specialisten van Energiecontrol NL vrijblijvend controleren hoe de zonnepanelen bij u het beste geplaatst kunnen worden en een indicatie geven van hoeveel u kunt besparen!
Wilt u ook uw energieprijzen onder controle?

Het begint bij een goed advies. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart met als doel de energiekosten te verlagen of zelfs op nul uit te laten komen.

Neem contact met ons op via klantenservice@energie-control.nl of via het telefoonnummer 0546-574472.

Waarom zou u zonnepanelen moeten aanschaffen?

 Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
 Waardevermeerdering van uw woning
 Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
 Lagere energierekening
 Lange levensduur

Interesse in zonnepanelen?

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24-48 uur per e-mail of post. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72.

Bel ons op 0546 57 44 72 voor meer informatie over zonnepanelen