Zonnepanelen: een goede, duurzame investering

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering voor u en uw woning. Het klimaat in Nederland is namelijk zeer gunstig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Wanneer de zon schijnt, bespaart u op uw energierekening en zo verdient u de aanschafprijs weer terug. Na een aantal jaren heeft u de kosten terugverdiend en kunt u verdienen aan uw zonnepanelen. Zo heeft u een mooi rendement op uw zonnepanelen. Met tien zonnepanelen kan een huishouden van twee personen al tot 60% besparen op het verbruik in energie en dat scheelt in de portemonnee!

Doorgaans duurt het ongeveer zeven tot acht jaar voordat u de investering in zonnepanelen weer heeft terugverdiend. Na deze tijd heeft u feitelijk gezien gratis stroom vanaf uw eigen dak. Wilt u graag zonnepanelen plaatsen op het dak van uw woning? De zonnepanelen van Energiecontrol NL leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. U zult vanaf het achtste jaar dus nog minimaal 17 jaar winst maken op de zonnepanelen!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Topkwaliteit zonnepanelen aanschaffen bij Energiecontrol NL

Zonnepanelen liggen het liefst in de volle zon. Een dak georiënteerd op het zuiden levert maximaal rendement, mits er niet teveel schaduw is natuurlijk. Bij Energiecontrol NL richten wij ons niet alleen op schuine daken, maar ook voor platte daken bieden wij oplossingen. Tevens hebben wij tal van mogelijkheden voor daken gericht op het oosten of het westen en zelfs voor daken met schaduw hebben wij oplossingen.

Inmiddels hebben wij al ruim 20.000 systemen geplaatst door heel Nederland. Overweeg jij om zonnepanelen te kopen? Dan wil je natuurlijk weten of jouw dak geschikt is. Vraag vrijblijvend advies aan van één van onze experts. Zij controleren hoe de zonnepanelen het beste geplaatst kunnen worden en geven u een indicatie van hoeveel u ongeveer kunt besparen met de zonnepanelen.

Advies op maat van onze specialisten?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Waarom zou u zonnepanelen moeten aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Zonnepanelen geschikt voor bijna alle daken

Bij Energiecontrol NL hebben wij een breed aanbod zonnepanelen, waardoor er altijd wel zonnepanelen tussen zitten die geschikt zijn voor uw dak. Over het algemeen werken zonnepanelen het beste op schuine daken, toch werken de zonnepanelen van Energiecontrol NL ook erg goed op een plat dak. Is uw dak niet geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen omdat u bijvoorbeeld een rieten dak heeft? Wij bieden ook zonneschansen en veldopstelling zonnepanelen aan! Hieronder vindt u een overzicht met alle soorten systemen die wij aanbieden.

 

Projecten

Wat klanten zeggen

De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst en de medewerkers zijn vriendelijk en service gericht. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

Marco , Wierden Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

M. van Egmond , Winterswijk Sorry, your browser does not support inline SVG.

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

J.A.A.Bunskoek , Enschede Sorry, your browser does not support inline SVG.

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Marjolein , Hengelo ov Sorry, your browser does not support inline SVG.