Maatregelen coronavirus

Onze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd, alleen volgen wij rond het coronavirus de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, hebben wij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande afspraken en het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Lees meer

Zonnepanelen

Gaat de zon u ook geld opleveren? Op basis van onze jarenlange ervaring en eigen vakkundige installateurs plaatsen wij de zonnepanelen zo optimaal mogelijk voor het hoogste rendement.
Goede en duurzame investering

Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor u en uw woning. Daarnaast is het klimaat in Nederland zeer gunstig voor de plaatsing van zonnepanelen op uw dak. Met 10 zonnepanelen kan een gezin van twee personen al 60% besparen op het verbruik in energie. En dat scheelt in de portemonnee!

Doorgaans duurt het zeven tot acht jaar voordat u de investering in zonnepanelen weer heeft terugverdient. De kwalitatieve zonnepanelen van Energiecontrol NL leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. Vanaf het achtste jaar gaat u hier dus nog minimaal 17 jaar winst op maken!

Een ander voordeel van het aanbrengen van zonnepanelen op het dak van uw woning, is dat met zonnepanelen uw woning in waarde zal stijgen. Energiezuinige woningen zijn immers aantrekkelijker voor kopers.

Zonnepanelen geschikt voor bijna alle daken
Niet alleen op schuine daken, maar ook op platte daken hebben wij oplossingen. Tevens hebben wij tal van mogelijkheden voor daken gericht op het oosten of het westen en zelfs met schaduw. Inmiddels hebben wij al ruim 20.000 systemen geplaatst door heel Nederland. Laat de specialisten van Energiecontrol NL vrijblijvend controleren hoe de zonnepanelen bij u het beste geplaatst kunnen worden en een indicatie geven van hoeveel u kunt besparen!
Wilt u ook uw energieprijzen onder controle?

Het begint bij een goed advies. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart met als doel de energiekosten te verlagen of zelfs op nul uit te laten komen.

Neem contact met ons op via klantenservice@energie-control.nl of via het telefoonnummer 0546-574472.

Waarom zou u zonnepanelen moeten aanschaffen?

 Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
 Waardevermeerdering van uw woning
 Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
 Lagere energierekening
 Lange levensduur

Interesse in zonnepanelen?

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24-48 uur per e-mail of post. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72.

Plaatsingsmogelijkheden zonnepanelen

In de meeste gevallen worden de zonnepanelen op schuine daken gemonteerd, maar wij bieden ook oplossingen voor platte daken, daken met schaduw en daken gericht op het oosten/westen.
Schuin dak systemen

De meest voorkomende manier om zonnepanelen te bevestigen is op een schuin dak, op vrijwel elk schuin dak is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen. Of we het nu hebben over een golfplaten dak, dakpannen of bitumen dak. Voor elke daktype is er een oplossing te vinden.

Plat dak systemen

Zonnepanelen kunnen ook op platte daken worden geplaatst. De panelen worden geplaatst in speciale frames waardoor ze in de juiste hellingshoek kunnen worden gezet. De frames en de panelen worden los op het platte dak geplaatst en daarna verzwaard met ballast om ervoor te zorgen dat ook tijdens storm de panelen stevig op hun plek blijven staan.

Indak systemen

Steeds vaker wordt er gekozen voor een indak systeem, de zonnepanelen liggen dan niet op de dakpannen, maar komen in plaats van de dakpannen.  Deze manier is uitermate geschikt om de uitstraling van het huis niet aan te tasten.

Veldopstelling

Tegenwoordig vinden we zonnepanelen niet alleen meer op het dak. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor zonnepanelen op de grond, in een veldopstelling. Vaak hebben velden een groter oppervlak dan daken en dus kan er meer elektriciteit uit zonne-energie worden opgewekt. Meer informatie vindt u hier!

Draaibare zonneschans

De zonneschans is een draaibaar zonnepaneel. Het is een 2-assig computer gestuurd systeem dat de zon volgt. Doordat de draaibare zonneschans de zon automatisch volgt, brengt het 30% meer op dan vaste zonnepanelen. Meer informatie leest u hier!

Bel ons op 0546 57 44 72 voor meer informatie over zonnepanelen