Zonnepanelen

Zonnepanelen: een goede, duurzame investering

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering voor jouw woning. Met de besparing op je energierekening heb je de zonnepanelen gemiddeld binnen 8 jaar terugverdiend. Hierna begin je te verdienen aan jouw zonnepanelen. De zonnepanelen van Energiecontrol Duurzaam Advies leveren ten minste een opbrengst gedurende 25 jaar. Vanaf het achtste jaar zal je dus nog minimaal 17 jaar winst maken op de zonnepanelen!

Zonnepanelen op het dak van je huis

Verschillende types zonnepanelen

Energiecontrol Duurzaam Advies biedt verschillende type zonepanelen aan. Ben je van plan om zonnepanelen op een schuin dak te plaatsen? Of wil je de zonnepanelen op een garage of veld laten plaatsen? Voor elke situatie hebben wij wel een oplossing. Onze adviseurs kijken graag met je mee naar de meest geschikte oplossing voor jou! Neem gerust contact met ons op.

Waarom zonnepanelen?
Eigen energie opwekken – bespaar geld, veel zon, goede investering
Lage energierekening
Duurzaam en milieubewust

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag een vrijblijvend advies en offerte aan en ontvang een bericht binnen één dag in je mailbox!

Beste advies en een maximale energieopbrengst

Passende offerte door Energiecontrol

De keuze voor zonnepanelen is een belangrijke beslissing. Wij kunnen ons dan ook heel goed voorstellen dat je graag advies wilt inwinnen over de aanschaf van zonnepanelen. Dat advies geven wij jou graag! Wij zetten ons in voor een maximale energieopbrengst voor jouw situatie. Daarom maken we graag een passende offerte die past bij jouw situatie. Deze offerte kunnen we gewoon op afstand maken. Wil je graag dat we langskomen, ook geen probleem! Ben je uiteindelijk akkoord met deze offerte? Dan komen wij jouw zonnepanelen zo snel mogelijk bij je plaatsen. Wij streven naar de beste service en kwaliteit en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Zonnepanelen | Energiecontrol NL
Zonnepanelen laten plaatsen door Energiecontrol Duurzaam Advies

Heb jij interesse in zonnepanelen? Energiecontrol helpt je hier graag bij! Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze al binnen één dag. Ook voor woningisolatie en dakrenovatie kan je bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer

In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Top ervaring !

4 sterren review
‘’Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !’’  Tim – Haaksbergen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts