Zonnepanelen

Zonnepanelen Zwolle

Op zoek naar zonnepanelen in Zwolle? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Onze medewerkers komen graag bij jou langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Er wordt door Energiecontrol alles in het werk gesteld om de energiekosten voor jou zo laag mogelijk te houden.

Zonnepanelen zijn op dit moment een ware trend in Nederland. Dat is niet verbazingwekkend, omdat zonnepanelen je een enorm voordeel kunnen opleveren bij het opmaken van de energierekening! Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Zonnepanelen voor alle woningen in Zwolle

Op zoek naar een professioneel bedrijf die jou kan adviseren over het plaatsen van zonnepanelen in Zwolle? Dan is Energiecontrol NL het bedrijf die u verder kan helpen. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we gespecialiseerd zijn in het plaatsen van zonnepanelen en precies weten wat er uitgevoerd moet worden. De zonnepanelen worden ten aller tijde zorgvuldig en netjes geplaatst met als resultaat het hoogste rendement te behalen. Zijn er nog vragen of wil je graag meer informatie over de plaatsing van zonnepanelen in Zwolle? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op via de website.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts