Zonnepanelen

Zonnepanelen Zupthen

Besparen op jouw energiekosten met zonnepanelen? Kies voor het plaatsen van zonnepanelen in Zupthen voor Energiecontrol nl! Naast het verlagen van de energiekosten zal de waarde van de woning ook stijgen door zonnepanelen. Een woning met zonnepanelen is namelijk energiezuiniger. Daarnaast heb je de zonnepanelen ook binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend

Wil jij ook profiteren van de voordelen van zonnepanelen? Kies dan voor zonnepanelen van Energiecontrol! Onze vakkundige installateurs komen de zonnepanelen graag bij jou in Zutphen plaatsen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Energiekosten onder controle met Energiecontrol

Kies je voor zonnepanelen van Energiecontrol NL, dan ben je verzekerd van een fikse daling in jouw energiekosten waar je jarenlang profijt van zult hebben. Onze service begint bij goed advies. Samen met jou brengen wij jouw wensen in kaart, met het doel om de energiekosten zoveel mogelijk te kunnen verlagen. Het plaatsen van de zonnepanelen in Zutphen wordt gedaan door onze vakkundige installateurs. Heb je interesse in het plaatsen van zonnepanelen door Energiecontrol NL bij jou in Zutphen? Dan kun je eenvoudig en vrijblijvend online een offerte aanvragen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, wij voorzien je graag van een advies op maat!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts