Zonnepanelen

Zonnepanelen Zeeland

Zonnepanelen kunnen vele voordelen opleveren en we zien ze steeds vaker verschijnen op de daken van particulieren. Met zonnepanelen kan je flink besparen op jouw energierekening.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij die zonnepanelen in Zeeland moet plaatsen bij jouw pand of woning? De specialisten van Energiecontrol NL staan graag voor jou klaar. Wij beschikken over personeel dat veel ervaring heeft met het plaatsen van zonnepanelen. We zijn werkzaam in heel Nederland en hebben al voor vele tevreden klanten zonnepanelen mogen plaatsen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Energiekosten onder controle met Energiecontrol

Woon jij in de provincie Zeeland en heb je de keuze gemaakt om zonnepanelen te laten plaatsen? Kies dan voor de professionals van Energiecontrol NL om de klus uit te voeren. Wij bieden verschillende soorten zonnepanelen in Zeeland aan, geschikt voor iedere situatie. We beschikken over kwalitatief en duurzame zonnepanelen die wel 25 jaar lang energie kunnen opwekken. Het geeft ook niet of je een schuin dak of een plat dak hebt, wij hebben de oplossing in huis om jouw woning in Zeeland van zonnepanelen te kunnen voorzien. Door te kiezen voor zonnepanelen kan je jaarlijks veel geld besparen op jouw energierekening, omdat je jouw eigen energie op gaat wekken.

Het hebben van zonnepanelen heeft ook vele voordelen voor het milieu, want zonne-energie wordt milieuvriendelijk opgewekt in tegenstelling tot andere vormen van energie. Binnen 5 tot 7 jaar heeft u de investering eruit en zal je veel geld besparen op de energiekosten.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts