Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Zaandam

Dat we de laatste jaren steeds vaker zonnepanelen zien in Nederland, is niet voor niets. Het plaatsen van zonnepanelen brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van zonnepanelen is energiebesparing. Maandelijks kunt u namelijk flink besparen op uw energiekosten. Met 10 zonnepanelen kunt u al snel 60% van de energiekosten besparen bij een huishouden van twee personen. Dat scheelt in de portemonnee! Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen in Zaandam? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende soorten zonnepanelen op uw dak plaatsen en zo kunt u uw eigen stroom genereren. Hierdoor zal de energierekening aanzienlijk omlaag gaan!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

De vele voordelen van zonnepanelen in Zaandam

Natuurlijk is het aanschaffen van zonnepanelen niet iets wat u zomaar doet. Het is een flinke investering, maar doorgaans wordt het aanschaffen van zonnepanelen binnen 8 jaar terugverdiend. De zonnepanelen van Energiecontrol NL leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. Dit betekent dat u vanaf het achtste jaar nog minimaal 17 jaar winst zult maken!

Een groot voordeel van zonnepanelen is dus dat u flink op de energierekening kunt gaan besparen en op den duur winst maakt. Naast dit voordeel brengen zonnepanelen ook nog andere voordelen met zich mee. Met zonnepanelen zorgt u er namelijk voor dat de waarde van uw woning stijgt het energielabel van uw woning verbeterd wordt. Dit is zeker een pluspunt wanneer u van plan bent om uw woning in Zaandam te gaan verkopen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

De veelzijdigheid van Energiecontrol NL

Bij Energiecontrol NL hebben we niet alleen zonnepanelen voor schuine daken, ook voor platte daken bieden wij diverse oplossingen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen. Wij bieden ook verschillende mogelijkheden voor daken welke gelegen zijn op het oosten of westen en zelfs voor daken welke in de schaduw liggen. De zonnepanelen zijn namelijk niet alleen rendabel op zonnige dagen, ook zonder zon kan er energie worden opgewekt. Hoewel het minder zal zijn, zal de opbrengst zeker niet snel op nul staan. Heeft u een monumentaal pand of een rieten dak en is het plaatsen van zonnepanelen in Zaandam daarom niet mogelijk? Dan is een draaibare zonneschans wellicht een goede oplossing voor u! Hierover kunt u hier meer lezen.

Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen in Zaandam? De vakmensen van Energiecontrol NL komen graag bij u langs om samen om de mogelijkheden en wensen in kaart te brengen. Wanneer we langs zijn geweest, zullen we alles duidelijk voor u op papier zetten. Op deze manier komt u bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de zonnepanelen of het plaatsen van zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook heel eenvoudig online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.