Zonnepanelen

Zonnepanelen Wormerveer

Bent u op zoek naar de best mogelijke manier om energie te gaan besparen? Kies in dat geval voor de zonnepanelen van Energiecontrol NLNa het plaatsen van de zonnepanelen in Wormerveer profiteert u eigenlijk direct van de voordelen. Deze voordelen zijn niet alleen terug te vinden in uw portemonnee, maar ook in de waarde van uw woning. Daarnaast bent u ook nog begaan met het milieu en geniet u van een snelle terugverdientijd

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Als u voor de diensten en zonnepanelen van Energiecontrol NL kiest, geniet u direct van meerdere voordelen. Zo is het een gegeven dat onze vakkundige installateurs de zonnepanelen op al korte termijn op het dak van uw woning in Wormerveer kunnen plaatsen. Ook geniet u vervolgens van een snelle kostenbesparing en van een snelle terugverdientijd. De initiële investering die u moet doen, heeft u binnen 6 á 8 jaar alweer volledig terugverdiend. Klinkt dat voor u aantrekkelijk? Bel ons dan vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons hiervoor bereiken op telefoonnummer 0546 57 44 72, maar u kunt ook een mail sturen naar klantenservice@energie-control.nl! 

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts