Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Wormerveer

Bent u op zoek naar de best mogelijke manier om energie te gaan besparen? Kies in dat geval voor de zonnepanelen van Energiecontrol NL. Met zonnepanelen op bijvoorbeeld het dak van uw woning bent u in staat om uw eigen energie op te wekken. Dit gebeurt op een zeer efficiënte manier waardoor u geniet van een flinke besparing op uw energierekening. Voor een tweepersoonshuishouden met 10 zonnepanelen op het dak kan deze besparing oplopen tot maar liefst 80%. Wilt u daar ook van profiteren? Energiecontrol NL plaats graag de zonnepanelen op het dak van uw woning in Wormerveer. 

Na het plaatsen van de zonnepanelen in Wormerveer profiteert u eigenlijk direct van de voordelen. Deze voordelen zijn niet alleen terug te vinden in uw portemonnee, maar ook in de waarde van uw woning. Meer en meer mensen hechten immers waarde aan zonnepanelen, waardoor een huis mét zonnepanelen meer waard is dan een vergelijkbaar huis zonder zonnepanelen. Daarnaast bent u ook nog begaan met het milieu en geniet u van een snelle terugverdientijd. Althans; dat laatste is het geval als u kiest voor de kwalitatieve zonnepanelen Energiecontrol NL. Als wij de zonnepanelen in Wormerveer voor u mogen plaatsen, moet u rekening houden met een terugverdientijd van 6 á 8 jaar. Na die periode gaat u volledige winst op de zonnepanelen maken, aangezien deze panelen voor u energie blijven opwekken. 

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen op de juiste plek plaatsen 

Bij Energiecontrol NL beschikken we over vakkundige specialisten, vakkundige installateurs, de juiste apparatuur én de gewenste ervaring. In de afgelopen jaren hebben wij namelijk op vele daken in Nederland zonnepanelen mogen plaatsen. Mede hierdoor kennen de zonnepanelen én ook de daken geen geheimen meer voor ons. Heeft uw woning in Wormerveer een schuin dak of een plat dak? Eigenlijk is het antwoord op die vraag voor ons niet eens van belang, aangezien wij op allerlei dak soorten de juiste zonnepanelen op de juiste plek plaatsen. Hierbij maken wij gebruik van innovatieve systemen, waardoor we bijvoorbeeld op een plat dak in staat zijn om de zonnepanelen in de perfecte hellingshoek te plaatsen. 

Ook is het mogelijk om een draaibare zonneschans bij u te plaatsen. Deze schans is volledig computergestuurd en volgt continu de stand van de zon. Hierdoor weet u de perfecte energieopbrengst te verkrijgen; iets wat ook het geval is als u voor een veldopstelling van zonnepanelen kiest op bijvoorbeeld een veldje naast uw woning. 

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Een snelle kostenbesparing + snelle terugverdientijd 

Als u voor de diensten en zonnepanelen van Energiecontrol NL kiest, geniet u direct van meerdere voordelen. Zo is het een gegeven dat onze vakkundige installateurs de zonnepanelen op al korte termijn op het dak van uw woning in Wormerveer kunnen plaatsen. Ook geniet u vervolgens van een snelle kostenbesparing en van een snelle terugverdientijd. De initiële investering die u moet doen, heeft u binnen 6 á 8 jaar alweer volledig terugverdiend. Klinkt dat voor u aantrekkelijk? Bel ons dan vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons hiervoor bereiken op telefoonnummer 0546 57 44 72, maar u kunt ook een mail sturen naar klantenservice@energie-control.nl!