Zonnepanelen

Zonnepanelen Winterswijk

Op zoek naar zonnepanelen in Winterswijk? Energiecontrol NL levert zonnepanelen in héél Nederland. Met zonnepanelen gaan de maandelijkse kosten van uw energierekening fors omlaag. Naast het feit dat zonnepanelen kostenbesparend zijn, is het een duurzame en milieuvriendelijke optie. Bijkomend voordeel is dat uw woning in Winterswijk in waarde zal stijgen. 

Zonnepanelen in Winterswijk laten plaatsen? De specialisten van Energiecontrol NL staan voor u klaar!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Besparen op energiekosten met Energiecontrol NL

Wilt u met vakmanschap en hoogstaande kwaliteit zonnepanelen in Winterswijk laten plaatsen? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste certificering en helpen graag Nederland stukje voor stukje groener te maken. Bij ons bent u verzekerd van perfecte service en wij doen er alles aan om het maximale resultaat uit uw zonnepanelen te halen.

Zou u graag zonnepanelen op uw woning willen laten plaatsen? Vraag dan eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Winterswijk aan! Graag bespreken we in een gesprek met u uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Samen gaan we gedetailleerd te werk en u kunt van ons advies op maat verwachten. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Energiecontrol NL!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts