Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Wijhe

Op zoek naar zonnepanelen in Wijhe? Energiecontrol NL levert zonnepanelen in héél Overijssel. Zonnepanelen zijn vandaag de dag erg gewild. Met zonnepanelen bespaart u een hoop op de kosten van uw energierekening. Deze wekken namelijk met behulp van zon- en daglicht eigen energie op die u vervolgens kunt gebruiken in uw woning. Dit betekent dat u minder energie hoeft af te nemen van uw energieleverancier, wat u uiteindelijk zult merken in de maandelijkse kosten van de energierekening. Naast een fikse kostenbesparing bieden zonnepanelen nog meer voordelen. Zonnepanelen zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie. Bijkomend voordeel is ook dat uw woning in Wijhe die voorzien is van zonnepanelen in waarde zal stijgen. Duurzame en energiezuinige woningen zijn namelijk ontzettend gewild onder kopers. Zonnepanelen vergen een eenmalige investering die u al binnen 7 tot 8 jaar heeft terugverdiend. Daarna zult u nog jarenlang genieten van de winst die u maakt. Voor kwalitatief goede zonnepanelen en uitstekende service bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Op zoek naar zonnepanelen in Wijhe? De ervaren medewerkers van Energiecontrol NL plaatsen deze graag voor u!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Plaatsingsmogelijkheden voor zonnepanelen

De meest voorkomende manier om zonnepanelen te plaatsen is op een schuin dak. Bij Energiecontrol NL bieden wij ook oplossingen voor platte daken en meer. Bijna ieder schuin daktype is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Ook is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op platte daken. In dat geval worden frames op het platte dak geplaatst welke verzwaard worden, in de frames worden vervolgens de panelen geplaatst. Ook is een indak systeem een mogelijkheid waarbij zonnepanelen in plaats van de dakpannen komen. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling van het huis niet aangetast wordt.

Een andere mogelijkheid is om de zonnepanelen te plaatsen in een veldopstelling. Er kunnen meer panelen worden geplaatst omdat veelal sprake is van een groter oppervlak. Nog een andere mogelijkheid is een draaibare zonneschans, een 2-assig computer gestuurd systeem dat de zon volgt. Energiecontrol NL biedt daarnaast oplossingen voor daken gericht op het oosten of westen en daken met schaduw. Bij ons kunt u terecht voor verschillende wijzen van het plaatsen van zonnepanelen in Wijhe.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Zonnepanelen in Wijhe plaatsen door Energiecontrol NL

Energiecontrol NL is een bedrijf dat is gespecialiseerd in duurzame energiemaatregelen waaronder isolatie en zonnepanelen. Wij bieden jarenlange ervaring en vakmanschap op dit gebied. Daarbij beschikken we natuurlijk over de benodigde keurmerken en certificaten. Onze service voor het plaatsen van zonnepanelen in Wijhe begint bij een goed advies. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Wilt u graag weten wat de zonnepanelen en service van Energiecontrol NL u gaan kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen in Wijhe of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag met een advies op maat!