Zonnepanelen

Zonnepanelen Wijhe

Op zoek naar zonnepanelen in Wijhe? Energiecontrol NL levert zonnepanelen in héél Overijssel. Zonnepanelen zijn vandaag de dag erg gewild. Met zonnepanelen bespaar je een hoop op de kosten van jouw energierekening. Naast een fikse kostenbesparing bieden zonnepanelen nog meer voordelen. Zo zal de waarde van de woning stijgen, omdat duurzame woningen gewild zijn. Daarnaast heb je de investering binnen 7 à 8 jaar terugverdiend. Daarna zul je nog jarenlang genieten van de winst die je maakt. Op zoek naar zonnepanelen in Wijhe? De ervaren medewerkers van Energiecontrol NL plaatsen deze graag voor jou!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Zonnepanelen in Wijhe plaatsen door Energiecontrol NL

Energiecontrol NL is een bedrijf dat is gespecialiseerd in duurzame energiemaatregelen waaronder isolatie en zonnepanelen. Wij bieden jarenlange ervaring en vakmanschap op dit gebied. Daarbij beschikken we natuurlijk over de benodigde keurmerken en certificaten. Onze service voor het plaatsen van zonnepanelen in Wijhe begint bij een goed advies. Samen met jou brengen wij jullie wensen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Wil je graag weten wat de zonnepanelen en service van Energiecontrol NL jou gaan kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen in Wijhe of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag met een advies op maat!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts