Zonnepanelen

Zonnepanelen Wieringerwerf

Op zoek naar zonnepanelen in Wieringerwerf? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Met zonnepanelen in Wieringerwerf bespaart u veel op uw energierekening. Door zonnepanelen op het dak van uw woning in Wieringerwerf te laten plaatsen, wordt uw huis ook direct meer waard.  Ondertussen weet u ook nog tot 80% op uw energierekening te besparen, waardoor u veel geld over gaat houden voor leuke dingen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Kiest u in Wieringerwerf voor de zonnepanelen van Energiecontrol NL? Dan merkt u op korte termijn al waarom zoveel klanten zeer te spreken zijn over onze diensten. Wij hechten veel waarde aan een juiste communicatie, aan een snelle plaatsing van de zonnepanelen en aan het bieden van een uitmuntende service. Door de plaatsing van de zonnepanelen op uw dak in Wieringerwerf geniet u vervolgens van een waardestijging van uw woning én van een flinke kostenbesparing. Klinkt dat bij u als muziek in de oren? Wij vragen u in dat geval om vrijblijvend contact met ons op te nemen; wij plannen graag met u een adviesgesprek in. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0546 57 44 72 of via de mail klantenservice@energie-control.nl.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts