Zonnepanelen

Zonnepanelen Venlo

Door de aanschaf van zonnepanelen kun je 60 tot 80% aan energie kosten besparen. Daarnaast maak je niet alleen een bewuste keuze voor je portemonnee, maar zonnepanelen zijn ook een erg milieubewuste keuze!

Ben jij woonachtig in Venlo en ben je al een tijdje aan het twijfelen over zonnepanelen in Venlo? Dan bent je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Laat Energiecontrol NL jouw zonnepanelen in Venlo installeren

Wilt u ook graag gaan genieten van de voordelen van zonnepanelen in Venlo? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en stellen indien gewenst graag een vrijblijvende offerte op. Vervolgens kunt u rekenen op een snelle levering en plaatsing van de zonnepanelen in Venlo, waardoor u al snel van de voordelen kunt gaan genieten. De waardestijging van uw woning en de duidelijke kostenbesparing zijn ongetwijfeld voordelen waar u graag van wilt profiteren! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 0546 57 44 72 of mail ons via klantenservice@energie-control.nl. Wij helpen u graag met uw keuze voor zonnepanelen in Venlo!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts