Zonnepanelen

Zonnepanelen Utrecht

Zonnepanelen zie je steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld. Niet gek, want ze bieden veel voordelen! Zo bespaar je veel op je energierekening, is de terugverdientijd laag en stijgt de waarde van je huis ook nog eens. Wil jij ook profiteren van deze voordelen? Kies dan voor de zonnepanelen van Energiecontrol! Naast zonnepanelen in Utrecht, plaatsen wij ze in heel Nederland. Ook voor andere duurzame investeringen zoals spouwmuurisolatie of vloerisolatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Zonnepanelen plaatsen in Utrecht? Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Topkwaliteit zonnepanelen van Energiecontrol NL

Het is belangrijk dat je kiest voor de juiste zonnepanelen voor jouw woning in Utrecht. Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen worden de werkzaamheden uitgevoerd door onze ervaren medewerkers. Onze installateurs hebben veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en plaatsen de zonnepanelen op een manier waardoor het hoogste rendement behaald. Je kunt er vanuit gaan dat de zonnepanelen op de juiste manier op jouw dak in Utrecht worden geplaatst. Voor het isoleren van jouw huis ben je bij Energiecontrol NL ook aan het juiste adres. Vraag gemakkelijk en snel online een vrijblijvende offerte aan voor het plaatsten van zonnepanelen of het isoleren van uw huis. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts