Zonnepanelen

Zonnepanelen Twente

Ben jij op zoek naar een leverancier van zonnepanelen in Twente? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij leveren de zonnepanelen en plaatsen deze ook voor jou. Doordat wij beschikken over verschillende zonnepanelen hebben wij voor ieder huishouden de perfecte zonnepanelen die het beste passen bij het verbruik. Onze specialisten helpen je graag om op deze manier zo laag mogelijke energiekosten te krijgen.

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in Zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Zonnepanelen in Twente laten plaatsen door experts

Bij Energiecontrol NL kun je terecht voor de aanschaf van zonnepanelen in Twente. De plaatsing kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wil je graag de mogelijkheden bespreken voor zonnepanelen in Twente dan komen onze experts graag bij je langs. Alles wordt duidelijk in kaart gebracht, zodat je bij ons niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt er ook voor kiezen om alvast een offerte aan te vragen, dit kan geheel vrijblijvend online.
Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien