Zonnepanelen

Zonnepanelen Twente

Wil jij jouw energierekening direct verlagen? Dit is natuurlijk mogelijk met een zonnepaneleninstallatie in Twente! Door de jarenlange ervaring in het leveren en installeren van zonnepanelen in Twente weten wij als geen ander hoe we het maximaal haalbare rendement eruit moeten halen. Energiecontrol NL levert verschillende soorten zonnepanelen die ongetwijfeld aansluiten bij de hoeveelheid energie dat je verbruikt. Dat zonnepanelen in Twente veel voordelen met zich meebrengen, hoeven we je niet te vertellen. Zonnepanelen in Twente worden gezien als een duurzame investering van je woning die je binnen 6 tot 8 jaar weer terug hebt verdiend. Daarnaast verhoog je door de installatie van zonnepanelen in Twente de waarde van je woning verhoogd. 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen Twente voor iedere situatie

Jarenlang heeft de radius van je dak invloed gehad op het haalbare rendement. Tegenwoordig geldt dit niet meer. De locatie van zonnepanelen in Twente is wel van groot belang om het maximaal haalbare rendement te kunnen behalen. Natuurlijk wil iedereen zichzelf zoveel mogelijk kunnen voorzien van opgewekte energie en dat begrijpen wij! De expertise van onze specialisten maakt het mogelijk om jouw zonnepanelen in Twente op een professionele en efficiënte manier te installeren. Onze specialisten zullen samen met jou bekijken hoe we het maximaal haalbare rendement uit jouw zonnepanelen in Twente kunnen halen. Investeer direct in jouw woning door een zonnepaneleninstallatie in Twente aan te schaffen. Naast de kostenbesparing op je energierekening, zal ook direct de waarde van je woning verhoogd worden. Ben je benieuwd naar de kosten voor een zonnepaneleninstallatie in Twente of wil je weten wat het totaalplaatje gaat kosten?? Vraag dan nu eenvoudig jouw vrijblijvende offerte aan!

Interesse in Zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Zonnepanelen in Twente laten plaatsen door experts

Door de jarenlange kennis en ervaring van onze specialisten kunnen wij jouw zonnepanelen in Twente op verschillende manieren installeren. Daarnaast weten zij als geen ander hoe het maximaal haalbare rendement wordt behaald uit jouw zonnepanelen. Uit recent onderzoek is gebleken dat de zon het langst schijnt op het zuiden. Dit betekent natuurlijk dat zonnepanelen in Twente die geplaatst zijn op het zuiden het maximaal haalbare rendement op zullen leveren. 

Zowel zonnepanelen als complete zonnepaneleninstallaties van Energiecontrol NL worden ontworpen met het oog op duurzaamheid. Door de terugverdientijd van 6 tot 8 jaar zijn zonnepanelen in Twente razend populair. Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen, maar heb je nog vragen of wil je voorzien worden van deskundig advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Waarom zonnepanelen?

Goede en duurzame investering
Lagere energierekening
Belastingvrije aankoop
Veelgestelde vragen

Zonnepanelen in Twente zetten zonlicht om in gelijkstroom (DC) elektriciteit d.m.v. fotovoltaïsche (PV) cellen. Deze cellen bestaan uit meerdere siliciumlagen die elektrisch geladen worden, wanneer ze licht/zon opvangen. De gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom (AC) elektriciteit d.m.v. een omvormer, zodat je de opgewekte stroom kunt gebruiken of opslaan.

De kosten van zonnepanelen in Twente kunnen variëren. Dit is afhankelijk van het aantal panelen, maar ook de complexiteit van de installatie. Een compleet systeem kost gemiddeld €4.000,- tot €10.000,-. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw zonnepanelen installatie te financieren. Enkele voorbeelden zijn: een lening afsluiten, zonnepanelen leasen of financieren via je werkgever.

De hoeveelheid energie die opgewekt kan worden hangt af van het aantal panelen, de locatie en de hoeveelheid zonlicht dat jouw zonnepanelen in Twente opvangt. Gemiddeld kan een standaard zonnepaneleninstallatie van 10 panelen tussen de 2.500 en 3.000 kWh per jaar opwekken.

Zonnepanelen in Twente verlagen de energierekening, verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, maar verhoogt de waarde van het huis. Zonnepanelen zijn erg duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Over het algemeen gaan zonnepanelen meestal 25 tot 30 jaar mee.

Nee, subsidie aanvragen is niet meer mogelijk.

Echter geldt er in Nederland sinds 1 januari 2023 dat personen die zonnepanelen aan willen schaffen daar geen btw meer over hoeven te betalen. Je kunt nu eenvoudig en belastingvrij zonnepanelen aanschaffen. Subsidieaanvragen kostte veel tijd, maar is nu verleden tijd. Koop jouw zonnepanelen in Twente vanaf nu belastingvrij.

In Nederland zijn er veel dagen dat de zon minder lang schijnt. Wanneer dit het geval is, zullen de zonnepanelen minder elektriciteit opwekken dan wanneer de zon volop schijnt. Er zijn verschillende installaties die zijn uitgerust met een back-up batterij die overtollig energie kan opslaan en ’s nachts vrij kan geven, waardoor je huis minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts