Zonnepanelen

Zonnepanelen Twente

Zoek jij een leverancier voor zonnepanelen in Twente? Zoek dan niet verder! Bij Energiecontrol NL heb je keuze uit verschillende soorten zonnepanelen. Wij beschikken over verschillende soorten zonnepanelen die ongetwijfeld aansluiten bij jouw energieverbruik. Wij leveren niet alleen zonnepanelen in Twente, maar monteren ze ook voor je! Op die manier kunnen wij je helpen bij het verlagen van jouw energiekosten. Onze specialisten helpen je graag verder en voorzien je graag van deskundig advies!

Energie Control - Leverancier voor zonnepanelen

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen Twente voor iedere situatie

Voordat je zonnepanelen gaat aanschaffen, is het handig om te weten of je dak wel geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen. Hoewel de ligging van het dak tegenwoordig minder van invloed is op het rendement, kan het radius bij het plaatsen van zonnepanelen in Twente wél een verschil maken op het rendement. De ligging naar het oosten of zuiden geeft al een groot verschil in opbrengst. Om zoveel mogelijk van je energieverbruik te kunnen dekken, raden wij aan om je zonnepanelen in Twente zo functioneel mogelijk te laten plaatsen en monteren door de specialisten van Energiecontrol NL. Met onze ervaring op het gebied van zonnepanelen in Twente kunnen wij je helpen om het beste en hoogste rendement te halen uit je complete zonnepaneleninstallatie. Door te investeren in zonnepanelen, kun je jouw maandelijkse energiekosten verlagen. Zo verdien je jouw investering al binnen circa 6 en 8 jaar terug!

Interesse in Zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Zonnepanelen in Twente laten plaatsen door experts

Ben jij op zoek naar hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen in Twente? Bij Energiecontrol NL ben je gegarandeerd op de juiste plek! De plaatsing en montage kan op verschillende manieren worden uitgevoerd door onze specialisten. Wil jij zonnepanelen kopen in Twente, maar heb je vragen of wil je deskundig advies? Onze experts komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten zullen je alles haarfijn uitleggen, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Vraag direct gratis en vrijblijvend advies bij ons aan. Wil je een offerte aanvragen? Ook deze kun je vrijblijvend en eenvoudig online aanvragen!

Waarom zonnepanelen?

Goede en duurzame investering
Lagere energierekening
Belastingvrije aankoop
Veelgestelde vragen

Zonnepanelen in Twente zetten zonlicht om in gelijkstroom (DC) elektriciteit d.m.v. fotovoltaïsche (PV) cellen. Deze cellen bestaan uit meerdere siliciumlagen die elektrisch geladen worden, wanneer ze licht/zon opvangen. De gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom (AC) elektriciteit d.m.v. een omvormer, zodat je de opgewekte stroom kunt gebruiken of opslaan.

De kosten van zonnepanelen in Twente kunnen variëren. Dit is afhankelijk van het aantal panelen, maar ook de complexiteit van de installatie. Een compleet systeem kost gemiddeld €4.000,- tot €10.000,-. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw zonnepanelen installatie te financieren. Enkele voorbeelden zijn: een lening afsluiten, zonnepanelen leasen of financieren via je werkgever.

De hoeveelheid energie die opgewekt kan worden hangt af van het aantal panelen, de locatie en de hoeveelheid zonlicht dat jouw zonnepanelen in Twente opvangt. Gemiddeld kan een standaard zonnepaneleninstallatie van 10 panelen tussen de 2.500 en 3.000 kWh per jaar opwekken.

Zonnepanelen in Twente verlagen de energierekening, verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, maar verhoogt de waarde van het huis. Zonnepanelen zijn erg duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Over het algemeen gaan zonnepanelen meestal 25 tot 30 jaar mee.

Nee, subsidie aanvragen is niet meer mogelijk.

Echter geldt er in Nederland sinds 1 januari 2023 dat personen die zonnepanelen aan willen schaffen daar geen btw meer over hoeven te betalen. Je kunt nu eenvoudig en belastingvrij zonnepanelen aanschaffen. Subsidieaanvragen kostte veel tijd, maar is nu verleden tijd. Koop jouw zonnepanelen in Twente vanaf nu belastingvrij.

In Nederland zijn er veel dagen dat de zon minder lang schijnt. Wanneer dit het geval is, zullen de zonnepanelen minder elektriciteit opwekken dan wanneer de zon volop schijnt. Er zijn verschillende installaties die zijn uitgerust met een back-up batterij die overtollig energie kan opslaan en ’s nachts vrij kan geven, waardoor je huis minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien