Zonnepanelen

Zonnepanelen Twente

Ben jij op zoek naar een leverancier van zonnepanelen in Twente? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij leveren de zonnepanelen en plaatsen deze ook voor jou. Doordat wij beschikken over verschillende zonnepanelen hebben wij voor ieder huishouden in Twente de perfecte zonnepanelen die het beste passen bij jouw verbruik. Onze specialisten helpen je graag. Op die manier kunnen wij je helpen bij het zo ver mogelijk verlagen van jouw energierekening.

Energie Control - Leverancier voor zonnepanelen

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen Twente voor iedere situatie

Voordat je investeert in zonnepanelen, is het verstandig om nog extra goed te controleren of je dak wel geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen. Hoewel de ligging van het dak tegenwoordig minder invloed heeft op het rendement, kan het wel verschil maken in het rendement. De ligging naar het oosten of zuiden geeft een verschil in het rendement. Om zoveel mogelijk van je energieverbruik te dekken, is het aan te bevelen om je zonnepanelen in Twente op de meest effectieve manier te laten plaatsen en monteren. Met onze ervaring op het gebied van zonnepanelen kunnen wij je helpen om het beste rendement te halen uit je zonnepaneleninstallatie. Door te investeren in zonnepanelen, kun je de kosten op de lange termijn verlagen en zo jouw investering binnen circa 6 en 8 jaar terugverdienen.

Interesse in Zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Zonnepanelen in Twente laten plaatsen door experts

Bij Energie Control kun je terecht voor de aanschaf van hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen in Twente. De plaatsing en montage kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wil je graag de mogelijkheden bespreken voor zonnepanelen in Twente dan komen onze experts graag vrijblijvend bij je langs. Alles wordt duidelijk in kaart gebracht, zodat je bij ons niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Vraag direct jouw gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan. Onze offertes zijn altijd geheel vrijblijvend en kun je eenvoudig online aanvragen!

Waarom zonnepanelen?

Goede en duurzame investering
Lagere energierekening
Belastingvrije aankoop
Veelgestelde vragen

Zonnepanelen in Twente zetten zonlicht om in gelijkstroom (DC) elektriciteit d.m.v. fotovoltaïsche (PV) cellen. Deze cellen bestaan uit meerdere siliciumlagen die elektrisch geladen worden, wanneer ze licht/zon opvangen. De gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom (AC) elektriciteit d.m.v. een omvormer, zodat je de opgewekte stroom kunt gebruiken of opslaan.

De kosten van zonnepanelen in Twente kunnen variëren. Dit is afhankelijk van het aantal panelen, maar ook de complexiteit van de installatie. Een compleet systeem kost gemiddeld €4.000,- tot €10.000,-. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw zonnepanelen installatie te financieren. Enkele voorbeelden zijn: een lening afsluiten, zonnepanelen leasen of financieren via je werkgever.

De hoeveelheid energie die opgewekt kan worden hangt af van het aantal panelen, de locatie en de hoeveelheid zonlicht dat jouw zonnepanelen in Twente opvangt. Gemiddeld kan een standaard zonnepaneleninstallatie van 10 panelen tussen de 2.500 en 3.000 kWh per jaar opwekken.

Zonnepanelen in Twente verlagen de energierekening, verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, maar verhoogt de waarde van het huis. Zonnepanelen zijn erg duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Over het algemeen gaan zonnepanelen meestal 25 tot 30 jaar mee.

Nee, subsidie aanvragen is niet meer mogelijk.

Echter geldt er in Nederland sinds 1 januari 2023 dat personen die zonnepanelen aan willen schaffen daar geen btw meer over hoeven te betalen. Je kunt nu eenvoudig en belastingvrij zonnepanelen aanschaffen. Subsidieaanvragen kostte veel tijd, maar is nu verleden tijd. Koop jouw zonnepanelen in Twente vanaf nu belastingvrij.

In Nederland zijn er veel dagen dat de zon minder lang schijnt. Wanneer dit het geval is, zullen de zonnepanelen minder elektriciteit opwekken dan wanneer de zon volop schijnt. Er zijn verschillende installaties die zijn uitgerust met een back-up batterij die overtollig energie kan opslaan en ’s nachts vrij kan geven, waardoor je huis minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien