Zonnepanelen

Zonnepanelen Tubbergen

Zonnepanelen zijn dé oplossing wanneer je wilt besparen op de kosten van jouw energierekening. Door eigen opgewekte energie hoef je minder af te nemen bij jouw energieleverancier waardoor de kosten flink omlaag zullen gaan. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die op diverse manieren en plekken kunnen worden gemonteerd. Vraag je je af waar de zonnepanelen bij jouw woning in Tubbergen het beste kunnen worden geplaatst? Vraag hiervoor dan advies bij Energiecontrol NL. Onze vakkundige installateurs adviseren graag waar de zonnepanelen het best kunnen worden geplaats voor het hoogste rendement bij jou in Tubbergen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Tubbergen

Wij beschikken over ervaren vakmensen die de zonnepanelen bij jou in Tubbergen kunnen komen plaatsen. Vooraf wordt goed bekeken wat de mogelijkheden zijn waarna wij deze samen met jouw wensen met jou bespreken. Alles wordt bij ons duidelijk in kaart gebracht en je bent ervan verzekerd dat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt eenvoudig online op onze website een offerte aanvragen om zo een indicatie te krijgen van hoeveel de zonnepanelen in jouw situatie je gaan kosten. De offerte is geheel vrijblijvend en gratis aan te vragen. Indien je eerst graag meer informatie over de plaatsing van zonnepanelen in Tubbergen wilt, dan kun je gerust contact met ons opnemen en voorzien wij jou graag van een advies op maat!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts