Zonnepanelen

Zonnepanelen Sittard

Op zoek naar zonnepanelen in Sittard? Bij Energiecontrol NL vind je zonnepanelen voor elke situatie. Zonnepanelen in Sittard brengen diverse voordelen met zich mee. Niet alleen zorgen zonnepanelen voor een waardestijging van uw woning, maar je kunt ook nog eens 60 tot 80% aan energiekosten besparen! Overweeg jij zonnepanelen in Sittard te laten plaatsen? Energiecontrol NL verzorgt door heel Nederland de plaatsing van zonnepanelen, dus ook voor zonnepanelen in Sittard ben je bij ons aan het juiste adres!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzame energieoplossingen met Energie Control

Wil jij ook graag gaan genieten van de voordelen van zonnepanelen in Sittard? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden en stellen indien gewenst graag een vrijblijvende offerte op. Vervolgens kan je rekenen op een snelle levering en plaatsing van de zonnepanelen in Sittard, waardoor je al snel van de voordelen kunt gaan genieten. De waardestijging van jouw woning en de duidelijke kostenbesparing zijn ongetwijfeld voordelen waar je graag van wilt profiteren. Neem gerust direct contact op met onze klantenservice via 0546 57 44 72 of mail ons via klantenservice@energie-control.nl

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts