Schuin dak

Zonnepanelen schuin dak

Steeds meer daken van woningen in Nederland zijn voorzien van zonnepanelen, en dat is natuurlijk niet voor niets. Met zonnepanelen kan de zon u namelijk een hoop geld opleveren. Met behulp van zon- en daglicht kunnen de zonnepanelen eigen energie opwekken, de stroom die wordt geproduceerd kunt u zelf gebruiken en hoeft u vervolgens zelf niet meer af te nemen van uw energieleverancier. U ziet hierdoor de energierekening maandelijks flik dalen. Welk soort zonnepanelen voor u van toepassing is, bekijken we graag samen met u. De aanschaf van zonnepanelen betreft een investering die u binnen 6 tot 8 jaar weer zult terugverdienen. Daarna zult u profiteren van de winst die u maakt en bijkomend voordeel is dat uw energiezuinige woning in waarde stijgt omdat deze aantrekkelijker is voor kopers. Het is mogelijk om zonnepanelen op verschillende type daken te plaatsen. De meest voorkomende manier is het plaatsen van zonnepanelen op een schuin dak.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen laten plaatsen op uw schuine dak door Energiecontrol NL

Bij Energiecontrol NL bent u aan het juiste adres voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Wij bieden oplossing voor diverse soorten daken, waaronder ook zonnepanelen voor schuine daken. Op vrijwel ieder schuin dak is het mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen. Wij plaatsen zonnepanelen zowel op een golfplaten dak als op dakpannen of een bitumen dak. Bij Energiecontrol NL is voor elk daktype wel een oplossing te vinden. Het plaatsen van de zonnepanelen door Energiecontrol NL gebeurt zo optimaal mogelijk voor het hoogst mogelijke rendement. Ook op schuine daken met schaduw of daken gericht op het oosten of westen kunnen door ons zonnepanelen worden geplaatst. Onze ervaren en vakkundige installateurs zorgen voor de meest optimale opstelling en correcte bevestiging van de zonnepanelen op uw schuine dak!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Uw eigen energie opwekken met onze kwaliteitszonnepanelen

Bij Energiecontrol NL bent u verzekerd van zonnepanelen van topkwaliteit waarmee u uw eigen energie kunt generen en een hoop zult besparen op uw energiekosten. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij precies welke zonnepanelen het beste bij uw situatie passen en hoe deze het beste kunnen worden geplaatst. Onze specialisten kunnen vrijblijvend controleren hoe de zonepanelen het beste op uw schuine dak kunnen worden geplaatst en u daarbij een indicatie geven van hoeveel u kunt besparen op uw energierekening. Dit zorgt voor het hoogste rendement en haalt u alles eruit wat erin zit. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies, brengen samen met u uw wensen in kaart en bespreken alle mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen door Energiecontrol NL.