Optimaal rendement

Zonnepanelen schuin dak

Zonnepanelen zijn bij ons verkrijgbaar voor iedere situatie. De meest voorkomende zonnepanelen zijn die op een schuin dak. Heeft jouw woning ook een schuin dak en wil je deze graag voorzien van zonnepanelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij denken graag met jou mee hoe wij voor jou een maximale energieopbrengst kunnen genereren. Het grote voordeel van onze zonnepanelen is dat deze je een lagere energierekening bezorgen, maar daarnaast ook nog eens snel worden terugverdiend. Gemiddeld binnen 6 tot 8 jaar! Hierdoor kun je direct al profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Advies nodig? Vraag onze adviseurs! 

Zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen op jouw schuine dak door Energiecontrol Duurzaam Advies

Bij Energiecontrol Duurzaam Advies ben je aan het juiste adres voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Wij bieden oplossingen voor diverse soorten daken, waaronder ook zonnepanelen voor schuine daken. Op vrijwel ieder schuin dak is het mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen. Wij plaatsen zonnepanelen zowel op een golfplaten dak als op dakpannen of een bitumen dak. Bij Energiecontrol is voor elk daktype wel een oplossing te vinden.

Het plaatsen van de zonnepanelen door Energiecontrol gebeurt zo optimaal mogelijk voor het hoogst mogelijke rendement. Ook op schuine daken met schaduw of daken gericht op het oosten of westen kunnen door ons zonnepanelen worden geplaatst. Onze ervaren en vakkundige installateurs zorgen voor de meest optimale opstelling en correcte bevestiging van de zonnepanelen op jouw schuine dak!

Interesse in een zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen één dag  in je mailbox!

Monteursbus Energie Control

Wek jouw eigen energie op!

Bij Energiecontrol ben je verzekerd van zonnepanelen van topkwaliteit waarmee je jouw eigen energie kunt generen en een hoop zult besparen op je energiekosten. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij precies welke zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen en hoe deze het beste kunnen worden geplaatst. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien je graag van advies, brengen samen met jou je wensen in kaart en bespreken alle mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen!

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Top ervaring !

4 sterren review
‘’Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !’’  Tim – Haaksbergen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts