Zonnepanelen

Zonnepanelen Schagen

Zonnepanelen laten plaatsen in Schagen? Kies voor Energiecontrol NL! Zonnepanelen bieden vele voordelen. Zo kun je flink besparen op jouw energierekening. Daarnaast maak jij jouw woning een stuk duurzamer en zal deze vaak in waarde stijgen. De aanschaf van zonnepanelen is een forse investering, maar binnen 6 tot 8 jaar heb je deze terugverdiend!

Wil jij de zonnepanelen laten plaatsen op of om jouw woning in Schagen? Dan is Energiecontrol NL daarvoor de juiste partner. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Energiecontrol NL is gevestigd in Wierden. Duurzame energiemaatregelen zoals zonnepanelen en isolatie zijn bij ons in goede handen. Wij hebben vele jaren ervaring opgedaan op dit vlak. Bovendien hebben wij alle keurmerken en certificaten binnen het bedrijf. Wanneer je zonnepanelen in Schagen wilt laten aanbrengen, dan kunnen wij je daarover adviseren. Daardoor is het goed mogelijk om alle wensen in kaart te brengen en de energiekosten sterk te verlagen. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons mailen via klantenservice@energie-control.nl. Ook kunt je bellen via telefoonnummer 0546-574472. Wij zorgen dan dat er direct contact met jou wordt opgenomen voor een afspraak.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts