Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Schagen

Kiest u voor plaatsing van zonnepanelen op uw dak of op een plek rondom uw woning? Daarmee kunt u flink besparen op de energierekening. De zonnepanelen dragen eraan bij dat u deels eigen energie uit zon- en daglicht opwekt. De zonnepanelen plaatsen biedt bovendien nog meer voordelen. Zo is het een duurzame investering voor elk pand of woning. Het is ook een manier om het milieu te sparen. Dat u ook nog op de energiekosten bespaart is ook aantrekkelijk. Zoals ook de waarde van uw woning door de zonnepanelen in Schagen kan stijgen. De investering in de panelen is in 6 tot 8 jaar terug te verdienen.

Wilt u de zonnepanelen laten plaatsen op of om uw woning in Schagen? Dan is Energiecontrol NL daarvoor de juiste partner. De zonnepanelen in Schagen zorgen voor optimale opbrengst wanneer ze juist geplaatst worden. Onze vakkundige medewerkers kunnen dit. Zij hebben vele jaren ervaring opgedaan en plaatsen de zonnepanelen ook graag bij u in Schagen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen in Schagen kopen, besparen op de energiekosten

Zonnepanelen kopen gebeurd tegenwoordig steeds vaker. De meeste zonnepanelen worden geplaatst op een schuin dak. Dat komt ook omdat vrijwel elk schuin dak hiervoor geschikt is. Energiecontrol NL kan ook op platte daken zonnepanelen in Schagen aanbrengen. Dit kan worden gedaan door eerst frames aan te brengen. Deze worden verzwaard, waarna de panelen worden geplaatst. Een andere methode is het zogenaamde indak systeem. Dan worden de zonnepanelen niet op de dakpannen geplaatst, maar in plaats ervan.

Zo is de uitstraling van het pand ook beter te behouden. Daarnaast wordt steeds vaker naast woningen en bedrijven voor de veldopstelling op de grond gekozen. Dit betekent dat er meer zonnepanelen kunnen worden gebruikt. Een andere goede keuze is de draaibare zonneschans. Deze volgt de zon met dank aan de aansturing van een computer. Energiecontrol NL is de specialist die al deze soorten zonnepanelen kan plaatsen bij uw woning of kantoor. Onze experts geven u een deskundig advies zodat u weet op welke manier u het beste energie kan besparen met zonnepanelen in Schagen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Energiecontrol NL is gevestigd in Wierden. Duurzame energiemaatregelen zoals zonnepanelen en isolatie zijn bij ons in goede handen. Wij hebben vele jaren ervaring opgedaan op dit vlak. Bovendien hebben wij alle keurmerken en certificaten binnen het bedrijf. Wanneer u zonnepanelen in Schagen wilt laten aanbrengen, dan kunnen wij u daarover adviseren. Daardoor is het goed mogelijk om alle wensen in kaart t e brengen en de energiekosten sterk te verlagen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen via klantenservice@energie-control.nl. Ook kunt u bellen via telefoonnummer 0546-574472. Wij zorgen dan dat er direct contact met u wordt opgenomen voor een afspraak.