Zonnepanelen

Zonnepanelen Ruurlo

Op zoek naar zonnepanelen in Ruurlo? Dan ben je Bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Zonnepanelen zijn een geweldige duurzame investering voor jezelf en voor je woning. Deze generen stroom met behulp van dag- en zonlicht, hiermee bespaar je een hoop op de kosten van uw energierekening. Daarnaast draag je een steentje bij aan het milieu en zorgen zonnepanelen voor waardeermeerdering van jouw woning.

Kies voor zonnepanelen van Energiecontrol NL en u bent verzekerd van zonnepanelen met een lange levensduur. 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Laat Energiecontrol NL jouw zonnepanelen in Ruurlo installeren

Wilt u ook dat de zon u geld gaat opleveren? Kies dan voor de zonnepanelen van Energiecontrol NL voor uw woning in Ruurlo. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, inmiddels hebben wij al ruim 20.000 systemen geplaatst door heel Nederland. Graag controleren wij vrijblijvend bij u hoe onze zonnepanelen het beste geplaatst kunnen worden voor het hoogste rendement. Daarbij kunnen we u ook een indicatie geven van hoeveel u met behulp van deze zonnepanelen kunt besparen. Onze service begint bij goed advies en het in kaart brengen van uw wensen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via klantenservice@energie-control.nl of via het telefoonnummer 0546-574472.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts