Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Rotterdam

Rotterdam is een prachtige stad om in te wonen. De huizenprijzen liggen dan ook relatief hoog, maar wist u dat u volledig zelf deze prijs nóg verder kunt verhogen? Dat doet u door zonnepanelen in Rotterdam aan te laten leggen door Energiecontrol NL. Deze zonnepanelen zorgen voor een directe waardestijging van uw huis, maar brengen nog véél meer voordelen met zich mee. Zo is het een feit dat de zonnepanelen één van de meest rendabele middelen zijn om flink op de energierekening te besparen. 

De werking van een zonnepaneel is relatief simpel, maar ontzettend efficiënt te noemen. Dit paneel vangt namelijk het zonlicht op en weet dat vervolgens snel en efficiënt om te zetten naar energie. Deze energie verkrijgt u dus eigenlijk op een gratis wijze; u hoeft alleen maar te investeren in de zonnepanelen. Deze investering heeft u echter – als u voor de zonnepanelen van Energiecontrol NL kiest – binnen 6 á 8 jaar volledig terugverdiend. Ondertussen weet u uw energierekening ook nog met 60 tot 80% te verlagen, waardoor de aanschaf van zonnepanelen kostentechnisch zeer interessant is. Als kers op de taart bent u ook nog eens begaan met het milieu en levert u uw steentje voor het behoud van het milieu! 

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Plaatsen van zonnepanelen door Energiecontrol NL 

Voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Rotterdam bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij namelijk onwijs veel huizen en bedrijfspanden van kwalitatieve zonnepanelen mogen voorzien. Alle zonnepanelen die wij geplaatst hebben, hebben één gemeenschappelijk kenmerk; ze brengen de maximale energieopbrengst op. Om dat voor elkaar te krijgen, werken wij met allerlei soorten systemen. Hierdoor maakt de ligging of de vorm van uw dak eigenlijk niks meer uit. Voor zowel een plat- als voor een schuin dak hebben wij een passend systeem om alsnog de maximale energieopbrengst te behalen. 

Ook voor het plaatsen van een draaibare zonneschans of het aanleggen van een complete veldopstelling kunt u bij ons terecht. Doordat wij veel ervaring en kennis in huis hebben, kunnen wij eigenlijk aan al uw wensen voldoen. 

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Kostenbesparing, uitmuntende service en snelle terugverdientijd 

Wilt u graag zonnepanelen in Rotterdam laten plaatsen op het dak van uw woning? Of wilt u naast uw bedrijfspand wellicht een veld van zonnepanelen aan laten leggen? Wij staan graag voor u klaar om u hiermee van dienst te zijn. Energiecontrol NL is zelf in Wierden gevestigd, maar is vanuit deze plaats eigenlijk in geheel Nederland actief. Ook in Rotterdam zijn wij dus voor u de aangewezen partner voor het aanleggen van kwalitatieve zonnepanelen. Zonnepanelen waarmee u razendsnel geld kunt besparen én waarmee u van een snelle terugverdientijd geniet. Als klap op de vuurpijl leveren wij ook nog een uitmuntende service en kunnen wij de zonnepanelen al op korte termijn voor u plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden!