Zonnepanelen

Zonnepanelen Rijssen

De populariteit van zonnepanelen is de laatste jaren erg toegenomen. Zonnepanelen zorgen voor het verduurzamen van het huis, waardoor je huis meer waard wordt. Het grootste voordeel van zonnepanelen is dat er veel energie wordt bespaard. Dit zorgt voor een beter milieu en voor lagere maandelijkse kosten! Voor het plaatsen van zonnepanelen in Rijssen ben je bij Energiecontrol Duurzaam Advies aan het juiste adres. Onze specialisten zijn deskundig opgeleid om de beste zorg en kwaliteit te kunnen garanderen. Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander waarop gelet moet worden bij het monteren van de zonnepanelen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Opbrengst van de zonnepanelen in Rijssen

Energiecontrol Duurzaam Advies werkt alleen met de beste materialen, waardoor wij topkwaliteit kunnen garanderen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je voor lange tijd kunt genieten van de zonnepanelen in Rijssen. Door subsidies en gunstige klimaatomstandigheden in Nederland is er slechts een terugverdientijd van 6 tot 8 jaar. Met de zonnepanelen van Energiecontrol Duurzaam Advies haal je zonnepanelen die minimaal 25 jaar lang energie opleveren. Hierdoor kun je minimaal 17 jaar voordeel halen uit de zonnepanelen. Het rendement van de zonnepanelen is afhankelijk van de hoeveelheid zon dat opgevangen kan worden. Ligt jouw dak gedurende de dag voornamelijk in de schaduw, waardoor je niet het optimale rendement uit de zonnepanelen kunt halen? Dan biedt een plat dak systeem wellicht een oplossing voor jou.
Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

De specialist in duurzame oplossingen

Wil jij graag meer weten over het plaatsen van zonnepanelen in Rijssen? Dan is Energiecontrol Duurzaam Advies het bedrijf waar jij op zoek naar bent! Door onze jarenlange kennis en ervaring in het plaatsen van zonnepanelen ben je verzekerd van topkwaliteit. De zonnepanelen worden zorgvuldig en netjes geplaatst met als doel het hoogste rendement te behalen. Ook met duurzaamheidsoplossingen zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en warmtepompen heeft Energiecontrol Duurzaam Advies verschillende mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen of andere duurzame oplossingen voor jouw woning in Rijssen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts