Zonnepanelen

Zonnepanelen Raalte

Besparen op jouw energierekening? Kies dan voor zonnepanelen die jou met behulp van de zon geld gaan opleveren. Met zonnepanelen wek je zelf je energie op en verlaag je direct jouw energierekening! De investering heb je binnen 7 tot 8 jaar geheel terugverdiend en daarna zal je nog lange tijd profiteren van de kostenbesparing. Voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Raalte kun je terecht bij Energiecontrol NL. Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Raalte aan.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Een duurzame investering met de hulp van Energiecontrol NL

Ben je geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen door Energiecontrol NL, dan gaan wij hier graag over in gesprek. Wij brengen samen met jou, jouw wensen in kaart met als doel om je energiekosten zoveel mogelijk te verlagen. Vervolgens komen onze ervaren vakmensen de zonnepanelen in Raalte plaatsen. Wanneer je kiest voor onze zonnepanelen, dan kies je voor een duurzame investering waar je jarenlang profijt van zult hebben. Wil je meer informatie over de aanschaf van zonnepanelen bij Energiecontrol NL? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook is het mogelijk om online eenvoudig een offerte aan te vragen om zo een indicatie te krijgen van hoeveel de zonnepanelen jou gaan kosten.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts