Zonnepanelen

Zonnepanelen Overijssel

Jouw energierekening direct verlagen? Dan is het zeker de moeite waard om zonnepanelen in Overijssel te overwegen. Onze ervaren installateurs plaatsen en monteren zonnepanelen van de beste kwaliteit door heel Nederland. Het aanschaffen van zonnepanelen heeft diverse voordelen. Naast een lagere energierekening, zal ook de woningwaarde stijgen. De terugverdientijd van zonnepanelen in Overijssel is gemiddeld 6 tot 8 jaar. Bij Energiecontrol NL hebben we verschillende zonnepanelen beschikbaar die geschikt zijn voor iedere situatie. Onze specialisten komen graag bij je op locatie om samen de beste oplossing te vinden en het maximaal haalbare rendement te behalen uit jouw zonnepanelen in Overijssel!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen in Overijssel voor iedere situatie

Tegenwoordig is de stand van het dak minder belangrijk. Daarentegen heeft de locatie van de zonnepanelen in Overijssel nog wel invloed op de hoeveelheid energie die opgewekt wordt. Natuurlijk is iedereen op zoek naar een zo groot mogelijke zelfvoorziening op het gebied van energie. Onze expertise maakt het mogelijk om de zonnepanelen op een efficiënte en professionele manier te installeren. Samen met jou gaan we voor het maximaal haalbare rendement van jouw zonnepanelen in Overijssel. Zonnepanelen worden gezien als een ware investering. De aanschaf en installatie van zonnepanelen op jouw dak in Overijssel direct een waard verhoging is voor jouw woning! Benieuwd naar de investering? Vraag nu eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie in Overijssel

Voorgaande jaren waren zonnepanelen in Overijssel het meest efficiënt op schuine daken, maar tegenwoordig is ieder dak uitstekend geschikt voor zonnepaneleninstallaties in Overijssel. De specialisten van Energiecontrol NL kunnen jouw zonnepanelen in Overijssel op diverse manieren plaatsen. Door de jarenlange ervaring van onze adviseurs en installateurs weten zij precies hoe het maximaal haalbare rendement gehaald kan worden. Hoeveel energie er opgewekt zal worden, is afhankelijk van de locatie. Uit onderzoek is gebleken dat de zon het langst schijnt op het zuiden wat betekent dat zonnepanelen geplaatst op het zuiden het hoogst haalbare rendement op zal leveren.
 
Alle zonnepanelen van Energiecontrol NL zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Door de korte terugverdientijd en de besparing op je energierekening is het zeer aantrekkelijk om zonnepanelen in Overijssel te overwegen. Wil je deskundig advies over zonnepanelen in Overijssel of heb je andere vragen voor onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Waarom zonnepanelen?

Goede en duurzame investering
Lagere energierekening
Belastingvrije aankoop
Veelgestelde vragen

Zonnepanelen Overijssel zetten zonlicht om in gelijkstroom (DC) elektriciteit d.m.v. fotovoltaïsche (PV) cellen. Deze cellen bestaan uit meerdere siliciumlagen die elektrisch geladen worden, wanneer ze licht/zon opvangen. De gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom (AC) elektriciteit d.m.v. een omvormer, zodat je de opgewekte stroom kunt gebruiken of opslaan.

De kosten van zonnepanelen in Overijssel kunnen variëren. Dit is afhankelijk van het aantal panelen, maar ook de complexiteit van de installatie. Een compleet systeem kost gemiddeld €4.000,- tot €10.000,-. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw zonnepanelen installatie te financieren. Enkele voorbeelden zijn: een lening afsluiten, zonnepanelen leasen of financieren via je werkgever.

De hoeveelheid energie die opgewekt kan worden hangt af van het aantal panelen, de locatie en de hoeveelheid zonlicht dat jouw zonnepanelen in Overijssel opvangt. Gemiddeld kan een standaard zonnepaneleninstallatie van 10 panelen tussen de 2.500 en 3.000 kWh per jaar opwekken.

Zonnepanelen in Overijssel verlagen de energierekening, verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, maar verhoogt de waarde van het huis. Zonnepanelen zijn erg duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Over het algemeen gaan zonnepanelen meestal 25 tot 30 jaar mee.

Nee, subsidie aanvragen is niet meer mogelijk.

Echter geldt er in Nederland sinds 1 januari 2023 dat personen die zonnepanelen aan willen schaffen daar geen btw meer over hoeven te betalen. Je kunt nu eenvoudig en belastingvrij zonnepanelen aanschaffen. Subsidie aanvragen was tijdrovend, maar is nu niet meer nodig. Koop jouw zonnepanelen in Overijssel vanaf nu direct belastingvrij.

In Nederland zijn er veel dagen dat de zon minder lang schijnt. Wanneer dit het geval is, zullen de zonnepanelen minder elektriciteit opwekken dan wanneer de zon volop schijnt. Er zijn verschillende installaties die zijn uitgerust met een back-up batterij die overtollig energie kan opslaan en ’s nachts vrij kan geven, waardoor je huis minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4/5

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Correct bedrijf! Erg behulpzaam en netjes werk

4.5/5

‘’We hebben een warmtepomp laten plaatsen icm zonnepanelen. Beide klussen zijn gecombineerd en we hebben hulp gehad met alles wat erbij komt kijken om een woning gasloos te maken! Kortom een aanrader!’’

Henk – Enschede

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts