Zonnepanelen

Zonnepanelen Overijssel

Wil jij ook gaan besparen op jouw energiekosten? Kies voor zonnepanelen in Overijssel van Energiecontrol NL. Wij plaatsen zonnepanelen in heel Nederland. Zonnepanelen bieden vele voordelen. Naast dat je energiekosten duidelijk lager worden, wordt je woning ook meer waard en is de terugverdientijd vrij kort namelijk 7 a 8 jaar. 

Bij Energiecontrol NL bieden we zonnepanelen aan voor iedere situatie. Onze adviseurs kijken graag samen met jou naar de beste oplossing voor het hoogste rendement!

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Vaak zijn zonnepanelen het meest rendabel op schuine daken, toch kunnen zonnepanelen ook prima op een plat dak worden geplaatst. De zonnepanelen kunnen op verschillende manieren worden geplaatst, zo hebben wij diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij ook zonnepanelen plaatsen in Overijssel op daken die gericht zijn op het oosten of het westen, die nog steeds rendement op zullen leveren. Het beste is op zonnepanelen op het zuiden te zetten, hierdoor kun je het meeste zonlicht opvangen.

De zonnepanelen die wij bij jou plaatsen in Overijssel hebben een lange levensduur. Wil je graag zonnepanelen laten plaatsen, vraag dan eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan via onze website. En voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien