Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Ommen

Als u tegenwoordig door een woonwijk in Overijssel wandelt, ziet u ongetwijfeld meerdere huizen met zonnepanelen op het dak. De bewoners van deze huizen hebben een bewuste keuze gemaakt. Een keuze om geld te verdienen, om een bijdrage aan het milieu te leveren en om de waarde van de betreffende woning te verhogen. Het is namelijk een feit dat de plaatsing van hoogwaardige zonnepanelen voor een flinke waardestijging van een huis zorgen. Dit past eigenlijk volledig bij de duurzame samenleving waar tegenwoordig sprake van is.

Met de juiste zonnepanelen – op de juiste wijze geplaatst – bent u in staat om binnen 6 á 8 jaar de volledige investering terug te verdienen. Vanaf dat moment gaat u geld verdienen aan de zonnepanelen op of bij uw woning, aangezien deze panelen op een efficiënte manier de zonnestralen blijven omzetten naar energie. Deze energie kunt u vervolgens in uw huis gebruiken, waardoor u een stuk minder energie hoeft te stoken. Dit merkt u overduidelijk aan de hoogte van uw energierekening terug; bij een tweepersoonshuishouden met 10 zonnepanelen op het dak levert dit al snel een energiebesparing van 60 tot 80% op!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Duurzame zonnepanelen laten plaatsen door Energie Control

Bent u aan het overwegen om zonnepanelen in Ommen te laten plaatsen? U bent daarvoor zeker aan het juiste adres bij Energie Control. In de afgelopen jaren hebben wij vrij veel zonnepanelen op daken in Ommen mogen plaatsen, waardoor wij alle benodigde kennis en ervaring in huis hebben. Mede hierdoor zijn wij in staat om afhankelijk van uw dak de juiste zonnepanelen te plaatsen. Het maakt namelijk veel uit of uw dak op het westen of op het noorden ligt. Ook maakt de vorm van uw dak uit; gelukkig heeft Energie Control passende oplossing voor zowel een schuin dak als voor een plat dak.

Met de duurzame panelen geplaatst door Energie Control geniet u al snel van meerdere voordelen. Deze voordelen zijn niet alleen van toepassing voor een huis met een schuin dak, maar ook zeker voor een huis met een plat dak. Door een unieke constructie zijn wij in staat om de zonnepanelen in een ideale hellingshoek te plaatsen, waardoor de zonnepanelen op een plat dak ook uiterst efficiënt zijn. Voor alle daken hebben wij passende oplossingen in huis om de energieopbrengst naar recordhoogtes te stuwen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Kostenbesparing en een uitstekende service

Wilt u kosten gaan besparen? Wilt u de zonnepanelen in Ommen laten plaatsen door een vakkundig en servicegericht bedrijf? Dan bent u bij Energie Control aan het juiste adres; vanuit de plaats Wierden maken wij onwijs veel huishoudens en ondernemers in Ommen blij met de plaatsing van zonnepanelen. Wilt u daar ook van profiteren? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij alle mogelijkheden met u door kunnen spreken. U kunt hiervoor mailen naar klantenservice@energie-control.nl of bellen naar 0546 57 44 72. Wij leveren zonnepanelen van de hoogste kwaliteit, wij hanteren korte doorlooptijden en voorzien u graag van uitstekende service!