Zonnepanelen

Zonnepanelen Ommen

Zonnepanelen aanschaffen in Ommen? Dan ben je bij onsaan het juiste adres. Met de juiste plaatsing van zonnepanelen bent je in staat om binnen 6 á 8 jaar de volledige investering terug te verdienen. Vanaf dat moment ga je geld verdienen aan de zonnepanelen, aangezien deze panelen op een efficiënte manier de zonnestralen blijven omzetten naar energie. Deze energie kun je vervolgens in jouw huis gebruiken, waardoor je een stuk minder energie hoeft te stoken. Dit merk je overduidelijk aan de hoogte van de energierekening. Een tweepersoonshuishouden met 10 zonnepanelen op het dak levert dit al snel een energiebesparing van 60 tot 80% op!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Kostenbesparing en een uitstekende service

Wil jij kosten gaan besparen? Wil jij de zonnepanelen in Ommen laten plaatsen door een vakkundig en servicegericht bedrijf? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres; vanuit de plaats Wierden maken wij onwijs veel huishoudens en ondernemers in Ommen blij met de plaatsing van zonnepanelen. Wil je daar ook van profiteren? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij alle mogelijkheden met je door kunnen spreken. Je kunt hiervoor mailen naar klantenservice@energie-control.nl of bellen naar 0546 57 44 72. Wij leveren zonnepanelen van de hoogste kwaliteit, wij hanteren korte doorlooptijden en voorzien je graag van uitstekende service!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts