Zonnepanelen

Zonnepanelen Olst

Zonnepanelen laten plaatsen in Olst? Dan je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Onze vakkundige installateurs komen graag bij jou langs om te kijken welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing aan! Zo kun jij ook snel profiteren van de voordelen van zonnepanelen; een lagere energierekening, snelle terugverdientijd en waardestijging. 

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij kijken graag samen naar de beste oplossing! 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Professioneel advies voor zonnepanelen in Olst

Kies je voor de service van Energiecontrol NL, dan begint dat voor ons met goed advies. Wij brengen graag samen met jouw jullie wensen in kaart waarbij wij ons als doel stellen om de energiekosten met behulp van onze zonnepanelen aanzienlijk te verlagen. Aan de hand van dit advies wordt een duidelijke offerte opgesteld. Zo ben je op de hoogte van wat onze service jou gaat kosten en kom je niet voor verassingen te staan. Wil je graag meer informatie of heb je een vraag met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen bij jou in Olst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts