Zonnepanelen

Zonnepanelen Nijverdal

Jouw woning verduurzamen kan op verschillende manieren. Eén van die manieren is het laten plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een zeer duurzame en milieuvriendelijke energie oplossing waarmee je ook nog eens enorm kunt besparen op de energiekosten.  Wil je zonnepanelen in Nijverdal laten plaatsen? Kies dan voor de service van Energiecontrol NL. Wij bieden scherp geprijsde zonepanelen die bij jou in Nijverdal worden geplaatst door onze vakkundige installateurs. Vraag jouw offerte voor zonnepanelen in Nijverdal eenvoudig aan via onze website!

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Kostenbesparing en waardestijging met zonnepanelen in Nijverdal

Kies je voor zonnepanelen van Energiecontrol NL, dan ben je verzekerd van een duurzame en kostenbesparende investering voor jouw woning in Nijverdal. Zonnepanelen zijn namelijk een investering die je een hoop geld kunnen besparen. 10 zonnepanelen kunnen voor een tweepersoonshuishouden al een besparing van 60% op het energieverbruik opleveren. Je hebt de investering van de zonnepanelen er in 7 tot 8 jaar uit.

De kwalitatieve zonnepanelen van Energiecontrol NL leveren tenminste gedurende 25 jaar opbrengst, waardoor je nog heel wat jaren zult besparen op jouw kosten. Je bespaart kosten doordat jouw woning energiezuiniger is. Een bijkomend voordeel is dat een energiezuinige woning ook erg geliefd is. Jouw woning in Nijverdal met geplaatste zonnepanelen zal dus ook in waarde stijgen. Bij ons kun je een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aanvragen.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien