Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Nieuwleusen

Een belangrijk thema in de hedendaagse maatschappij is absoluut duurzaamheid. Doordat er zo vaak over duurzaamheid gesproken wordt, zijn meer en meer mensen bereid om een bepaalde investering te doen. Mede daardoor zie je steeds vaker zonnepanelen op of bij een woning of een bedrijfspand. Zonnepanelen zijn namelijk één van de meest rendabele manieren om een huis te verduurzamen, waarbij u al snel van een flinke kostenbesparing gaat profiteren. Onderzoek heeft uitgewezen dat een tweepersoonshuishouden met 10 zonnepanelen op het dak van een kostenbesparing van 60 tot 80% profiteert.

 

Hoe deze energiebesparing tot stand komt? Dat is puur te danken aan de werking van de zonnepanelen van Energie Control. De zonnepanelen die door ons geplaatst worden, zijn in staat om de zonnestralen zeer efficiënt om te zetten naar energie. Deze – eigenlijk gratis verkregen – energie kunt u vervolgens in uw huis gebruiken voor de verwarming en alle elektrische apparaten. Onder aan de streep zorgt dit er dus voor dat er véél minder energie in huis gestookt hoeft te worden, waardoor u van een flinke kostenbesparing gaat genieten. Met zonnepanelen in Nieuwleusen geniet u ook nog eens van een waardestijging van uw huis én bent u dus op een duurzame wijze voor het milieu bezig.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Plaatsen van zonnepanelen door Energie Control

Bij Energie Control bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van allerlei soorten zonnepanelen. Hierbij maakt het eigenlijk niet uit wat voor een dak uw woning heeft; op zowel een schuin dak als op een plat dak zijn wij in staat om de beste zonnepanelen te plaatsen. Hiervoor gebruiken we meerdere hulpmiddelen (een stevig frame) of een handig systeem; een indak systeem bijvoorbeeld. Bij dit systeem plaatsen wij de panelen niet op de dakpannen, maar leggen we de panelen min of meer tussen/in de dakpannen.

Afhankelijk van uw dak en uw voorkeuren voorzien wij u graag van het juiste advies. Door de jaren heen hebben wij in ieder geval veel ervaring opgedaan, waardoor wij de aangewezen partij zijn voor het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwleusen. U moet hier een bepaalde investering voor doen, maar die investering heeft u binnen een termijn van 6 á 8 jaar volledig terugverdiend. De zonnepanelen van Energie Control zijn overduidelijk een winstgevende investering op de lange termijn.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Duurzame energieoplossingen met Energie Control

Ons hoofddoel is om Nieuwleusen en andere gebieden in Overijssel verder te verduurzamen. Zelf zit ons bedrijf in Wierden gevestigd, van waaruit wij eigenlijk de hele regio blij maken met hoogwaardige én juist geplaatste zonnepanelen. Heeft u ook interesse om zonnepanelen of op bij uw woning in Nieuwleusen te laten plaatsen? Of wilt u wellicht uw bedrijfspand in Nieuwleusen gaan verduurzamen? Ongeacht waar uw voorkeur naar uitgaat, bent u bij Energie Control altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt hiervoor contact opnemen via de mail (klantenservice@energie-control.nl) of via de telefoon (0546 57 44 72). Wij staan graag voor u klaar om uw woning of bedrijfspand in Nieuwleusen te verduurzamen!