Zonnepanelen

Zonnepanelen Nieuwleusen

Bij Energiecontrol ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van allerlei soorten zonnepanelen. Hierbij maakt het eigenlijk niet uit wat voor een dak je woning heeft; op zowel een schuin dak als op een plat dak zijn wij in staat om de beste zonnepanelen te plaatsen. Wij geven je graag het beste advies voor jouw situatie!  Door de jaren heen hebben wij in ieder geval veel ervaring opgedaan, waardoor wij de aangewezen partij zijn voor het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwleusen. Je moet hier een bepaalde investering voor doen, maar die investering heb je binnen een termijn van 6 á 8 jaar volledig terugverdiend. De zonnepanelen van Energiecontrol zijn overduidelijk een winstgevende investering op de lange termijn.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzame energieoplossingen met Energie Control

Ons hoofddoel is om Nieuwleusen en andere gebieden in Overijssel verder te verduurzamen. Zelf is ons bedrijf in Wierden gevestigd, van waaruit wij eigenlijk de hele regio blij maken met hoogwaardige én juist geplaatste zonnepanelen. Heb je ook interesse om zonnepanelen of op bij jouw woning in Nieuwleusen te laten plaatsen? Of wil je wellicht jouw bedrijfspand in Nieuwleusen gaan verduurzamen? Ongeacht waar de voorkeur naar uitgaat, je bent bij Energiecontrol altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt hiervoor contact opnemen via de mail (klantenservice@energie-control.nl) of via de telefoon (0546 57 44 72). Wij staan graag voor je klaar om jouw woning of bedrijfspand in Nieuwleusen te verduurzamen!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts