Zonnepanelen

Zonnepanelen nieuwbouw

Zonnepanelen op (te bouwen) nieuwbouwwoningen zijn vandaag de dag verplicht om aan de nieuwe normen te voldoen. Zonnepanelen op nieuwbouwwoningen zijn dan ook erg voordeling. Na de aanschaf kun je namelijk de BTW hierop terugvragen. En omdat je direct begint in het voorzien van je eigen energie, zul je direct een lagere energierekening krijgen. Daarnaast is de terugverdientijd van 6 tot 8 jaar erg interessant bij een nieuwbouwwoning. Wanneer je hier namelijk een langere tijd blijft wonen, heb je dit er zo uit. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs! 

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Voordelen zonnepanelen nieuwbouw

Naast het terugkrijgen van geld hebben zonnepanelen uiteraard nog meer voordelen. Aan het begin is het misschien wel een hele investering, maar je zult gaan besparen op jouw energiekosten. Na een aantal jaar zijn de kosten van de zonnepanelen terugverdiend en dan gaat de investering van de nieuwbouw zonnepanelen pas echt tellen. Daarnaast zijn bedrijven bezig met het continue verbeteren van de nieuwbouw zonnepanelen.

Er zijn onder andere ontwikkelingen om te zorgen dat de zonnepanelen meer zonlicht kunnen opvangen, dat de nieuwbouw zonnepanelen langer mee gaan en de prijzen steeds gunstiger worden gemaakt. De ontwikkelingen rondom de zonnepanelen in de nieuwbouw vinden niet alleen plaats rondom de techniek of de materialen, maar ook in de prijs. Bij Energiecontrol NL kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor nieuwbouw zonnepanelen. Wellicht kun je binnenkort ook beginnen met het besparen op uw energiekosten!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien