Zonnepanelen

Zonnepanelen
nieuwbouw

U ziet het waarschijnlijk ook steeds vaker in het straatbeeld, zonnepanelen op het dak. Vooral in veel nieuwbouwwijken komen er steeds vaker woningen met zonnepanelen. En in principe is dat ook helemaal niet raar, want je kunt er veel geld mee besparen. De zonnepanelen zijn steeds betaalbaarder en daarnaast kunt u ook btw terugvragen van zonnepanelen op uw nieuwbouwwoning! Zonnepanelen aanschaffen voor nieuwbouw wordt daarmee nog voordeliger. Om de btw van de zonnepanelen nieuwbouw terug te krijgen is het nodig om een gespecifieerde btw-factuur over te kunnen dragen aan de Belastingdienst waarin te zien is wat de kosten zijn. Het gaat dan om de kosten van de zonnepanelen en de installatie daarvan. Met de btw teruggave van zonnepanelen nieuwbouw maakt de stap naar het aanschaffen van zonnepanelen nog toegankelijker. De bedragen die u terug kan krijgen kunnen oplopen tot honderden euro’s. Bespreek daarom altijd de mogelijkheden met het bedrijf dat de zonnepanelen plaatst of kijk zelf op de website van de Belastingdienst.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Voordelen zonnepanelen nieuwbouw

Naast het terugkrijgen van geld hebben zonnepanelen uiteraard nog meer voordelen. Aan het begin is het misschien wel een hele investering, maar u zult gaan besparen op uw energiekosten. Na een aantal jaar zijn de kosten van de zonnepanelen terugverdiend en dan gaat de investering van de nieuwbouw zonnepanelen pas echt tellen. Daarnaast zijn bedrijven bezig met het continue verbeteren van de nieuwbouw zonnepanelen.

Er zijn onder andere ontwikkelingen om te zorgen dat de zonnepanelen meer zonlicht kunnen opvangen, dat de nieuwbouw zonnepanelen langer mee gaan en de prijzen steeds gunstiger worden gemaakt. De ontwikkelingen rondom de zonnepanelen in de nieuwbouw vinden niet alleen plaats rondom de techniek of de materialen, maar ook in de prijs. Bij Energiecontrol NL kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor nieuwbouw zonnepanelen. Wellicht kunt u binnenkort ook beginnen met het besparen op uw energiekosten!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Zonnepanelen Energie Control

Bij Energiecontrol NL kunt u het volgende verwachten; een korte levertijd, deskundig advies, jarenlange ervaring en verschillende keurmerken & certificaten. Daarmee laten wij zien verstand van zaken te hebben en dé partij voor zonnepanelen nieuwbouw te zijn. Daarnaast kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en ontvangt u binnen 24 tot 48 uur een prijsopgave. Wij bieden oplossingen voor bijna alle daken. Onze specialisten weten hoe ze de zonnepanelen het beste kunnen plaatsen voor een optimaal resultaat. Neem contact met ons op, dan gaan we samen kijken hoe wij uw energiekosten kunnen verlagen!