Zonnepanelen

Zonnepanelen Markelo

Zonnepanelen zijn een slimme keuze voor wie geld op de energierekening wil besparen én een steentje wil bijdragen aan het milieu. Zo’n 10 zonnepanelen zorgen ervoor dat een tweepersoonshuishouden al zo’n 60% bespaart op de energierekening. De investering in zonnepanelen heb je binnen 6 tot 8 jaar weer terugverdiend! Daarnaast zorgen zonnepanelen ervoor dat jouw woning in waarde zal stijgen, aangezien een energiezuinige woning aantrekkelijker is voor kopers. Wil je zonnepanelen in Markelo laten plaatsen? Dan ben je bij Energieontrol aan het juiste adres! 

Energie Control - Leverancier voor zonnepanelen

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Kostenbesparing en uitstekende service

Kies je voor zonnepanelen in Markelo van Energiecontrol? Dan zul je veel profijt hebben van alle voordelen die onze zonnepanelen bieden! Onze service begint met goed advies. Wij brengen samen met jou jouw wensen in kaart, met als doel het verlagen van energiekosten. Energiecontrol biedt professioneel advies, jarenlange ervaring, vakmanschap en natuurlijk de benodigde keurmerken en certificaten. Wij zorgen voor een duidelijke offerte waarbij je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Bij onze topservice horen uiteraard korte levertijden. Heb je interesse in de service van Energiecontrol? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien