Zonnepanelen

Zonnepanelen Markelo

Zonnepanelen zijn een slimme keuze voor wie geld op de energierekening wil besparen én een steentje wil bijdragen aan het milieu. Zonnepanelen genereren energie met behulp van dag- en zonlicht. Deze energie kunt u vervolgens weer in huis gebruiken. Het is een duurzame optie en zorgt ervoor dat uw energiekosten aanzienlijk zullen dalen. Het klimaat in Nederland is zeer gunstig voor het gebruik van zonnepanelen. Zo’n 10 zonnepanelen zorgen ervoor dat een tweepersoonshuishouden al zo’n 60% bespaart op de energierekening. De investering in zonnepanelen heeft u binnen 6 tot 8 jaar weer terugverdiend! Daarnaast zorgen zonnepanelen ervoor dat uw woning in waarde zal stijgen, aangezien een energiezuinige woning aantrekkelijker is voor kopers. Wilt u zonnepanelen in Markelo laten plaatsen? Dan bent u bij Energie Control aan het juiste adres! Onze kwalitatieve zonnepanelen leveren tenminste 25 jaar opbrengst op. Dit betekent dat, na het terugverdienen van uw investering, u nog jarenlang winst zult maken met uw zonnepanelen in Markelo!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Plaatsen van zonnepanelen in Markelo door Energie Control

Bij Energie Control kunt u terecht voor de aanleg van zonnepanelen op uw dak of op andere plekken. Zonnepanelen in Markelo kunnen bijna op ieder soort dak worden geplaatst. We bekijken daarbij altijd wat de meest rendabele plek is voor het plaatsen van de panelen. Ook wanneer een dak op het oosten of westen ligt, bieden wij mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen die zorgen voor een goede energieopbrengst. Een schuin dak is ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen, maar ook een plat dak is geschikt. Op een plat dak kunnen zonnepanelen worden geplaatst in speciale frames die in een hellingshoek worden gezet. Deze frames worden verzwaard, zodat deze stevig op hun plek blijven staan. Steeds vaker wordt gekozen voor een in-dak systeem, waarbij de zonnepanelen de dakpannen vervangen. Ook kunt u zonnepanelen in veldopstelling plaatsen naast een woning of bedrijfspand. Voor de optimale energieopbrengst kunt u bij ons terecht voor de zonneschans: dit is een draaibaar zonnepaneel.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Kostenbesparing en uitstekende service

Kiest voor zonnepanelen in Markelo van Energie Control? Dan zult u veel profijt hebben van alle voordelen die onze zonnepanelen bieden! Onze service begint met goed advies. Wij brengen samen met u uw wensen in kaart, met als doel het verlagen van energiekosten. Energie Control biedt professioneel advies, jarenlange ervaring, vakmanschap en natuurlijk de benodigde keurmerken en certificaten. Wij zorgen voor een duidelijke offerte waarbij u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Bij onze topservice horen uiteraard korte levertijden. Heeft u interesse in de service van Energie Control? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!