Zonnepanelen

Zonnepanelen Maastricht

Met behulp van zonnepanelen kan je de energiekosten in jouw huis flink terugdringen. Daarnaast maak je een milieubewuste keuze en zorgen zonnepanelen ervoor dat jouw woning flink in waarde zal stijgen.

Ben jij woonachtig in Maastricht en wil je zonnepanelen in Maastricht aanschaffen? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! De zonnepanelen van Energiecontrol NL zijn van topkwaliteit en wij beschikken over zeer gespecialiseerde vakmensen die graag de zonnepanelen in Maastricht voor u plaatsen!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Kostenbesparing en een uitstekende service

Wie kiest voor zonnepanelen in Maastricht van Energiecontrol NL, profiteert van veel voordeel. Dit is bijvoorbeeld te danken aan onze uitstekende service, jarenlange ervaring en snelle levertijd. Wij zorgen dat we al uw wensen en eisen meenemen en brengen eerst een deskundig advies uit. Het zoveel mogelijk verlagen van de energiekosten is daarin ons voornaamste doel. Energiecontrol NL is een volledig gecertificeerd bedrijf met producten die over alle benodigde keurmerken beschikken. Onze offerte maken wij zo duidelijk mogelijk zodat u precies weet wat u te verwachten staat. Wilt u zonnepanelen in Maastricht plaatsen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Energiecontrol NL! We komen graag kijken naar de mogelijkheden voor u!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts