Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Limburg

Zonnepanelen vinden we steeds vaker terug op de daken van huizen en bedrijfspanden. Dit is niet vreemd, want door zonnepanelen te plaatsen op de daken van uw woning of overige gebouwen in Limburg kunt u flink besparen op de energierekening. Door te investeren in zonnepanelen in Limburg draagt u bij aan een beter milieu, omdat het opwekken van zonne-energie geen slechte effecten kent. Dit is bij sommige andere manieren wel het geval. Door zonnepanelen te laten plaatsen op het dak van uw woning in Limburg zult u de energiekosten verlagen omdat u zelf energie gaat opwekken. In de meeste gevallen heeft u na 8 jaar de investering terugverdiend en vanaf dat moment gaat u er alleen maar meer van profiteren. Bent u op zoek naar een bedrijf dat zonnepanelen in Limburg kan plaatsen? Energie-Control is werkzaam door heel Nederland; we kunnen dus ook zonnepanelen plaatsen bij u in Limburg. Neem direct contact op!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Eigen stroom genereren met zonnepanelen in Limburg

Wilt u ook uw eigen stroom gaan genereren, net als vele Nederlanders op dit moment al doen door middel van zonnepanelen? U moet er wel rekening mee houden dat zonnepanelen qua aanzicht niet het mooiste zijn voor uw woning, maar in onze optiek wegen de voordelen zeker op tegen de nadelen. Onze zonnepanelen leveren gedurende 25 jaar een goede opbrengst van energie, die gebruikt kan worden voor het verwarmen van uw woning. Dit houdt in dat u gedurende 17 jaar lang kan profiteren van verlaagde energiekosten omdat u deels uw eigen energie opwekt. Dit gaat u zeker in de portemonnee merken. Wij hebben verschillende oplossingen voor zonnepanelen in Limburg en kunnen deze op bijna alle daken plaatsen. Neem contact op met Energie-Control als u behoefte heeft aan zonnepanelen in Limburg. Eén van onze experts zal bij u langskomen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en vanuit daar zal er gekeken worden waar de zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Vakkundig en de beste zonnepanelen

Zonnepanelen in Limburg plaatsen op het dak van uw woning? De experts van Energie Control komen graag bij u langs om dit voor elkaar te maken. Onze zonnepanelen zijn van de beste kwaliteit en hebben een lang levensduur. De investering heeft u binnen 8 jaar terug en vanaf dat moment profiteert u jaarlijks van een verlaagde energierekening doordat u uw eigen energie opwekt. Onze installateurs plaatsen de zonnepanelen zo dat ze voor een optimale opbrengst zorgen. Informeer naar de mogelijkheden en neem direct contact op zodat we zo snel mogelijk bij u kunnen beginnen!