Zonnepanelen

Zonnepanelen Limburg

Zonnepanelen vinden we steeds vaker terug op de daken van huizen en bedrijfspanden. Dit is niet vreemd, want door zonnepanelen te plaatsen in Limburg kun je flink besparen op de energierekening. Door te investeren in zonnepanelen in Limburg draag je bij aan een beter milieu. Door zonnepanelen te laten plaatsen op het dak van jouw woning in Limburg zul je de energiekosten verlagen omdat je zelf energie gaat opwekken. In de meeste gevallen heb je na 8 jaar de investering terugverdiend en vanaf dat moment ga je er alleen maar meer van profiteren. Ben je op zoek naar een bedrijf dat zonnepanelen in Limburg kan plaatsen? Energiecontrol is werkzaam door heel Nederland!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Vakkundig en de beste zonnepanelen

Zonnepanelen in Limburg plaatsen op het dak van jouw woning? De experts van Energiecontrol komen graag bij je langs om dit voor elkaar te maken. Onze zonnepanelen zijn van de beste kwaliteit en hebben een lang levensduur. De investering heb je binnen 8 jaar terug en vanaf dat moment profiteer je jaarlijks van een verlaagde energierekening doordat je jouw eigen energie opwekt. Onze installateurs plaatsen de zonnepanelen zo dat ze voor een optimale opbrengst zorgen. Informeer naar de mogelijkheden en neem direct contact op zodat we zo snel mogelijk bij je kunnen beginnen!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts