Zonnepanelen

Zonnepanelen Kampen

Wil jij geld op je energierekening besparen, de waarde van jouw huis verhogen en een steentje bijdragen aan het milieu? Dan zijn zonnepanelen een interessante optie voor jou. Met zonnepanelen bespaar je niet alleen op je energierekening, maar maak je ook een milieubewuste keuze. Daarnaast wordt jouw woning in Kampen nog meer waard! Wil jij zonnepanelen in Kampen laten plaatsen? Schakel dan Energiecontrol Duurzaam Advies in! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.
Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol Duurzaam Advies

Vindt u de investering voor zonnepanelen nogal prijzig? Dan is het goed om te weten dat u binnen 6 á 8 jaar de volledige investering terugverdiend heeft. Vanaf dat moment gaat u zelfs winst maken op uw zonnepanelen, aangezien deze panelen het zonlicht zeer efficiënt om blijven zetten in energie. Gezien de snelle terugverdientijd kiezen meer en meer huishoudens en bedrijven voor de aanleg van zonnepanelen in Kampen. Wil je ook graag zonnepanelen op het dak van uw woning laten plaatsen? Energiecontrol Duurzaam Advies is jou daarmee graag van dienst en komt graag met je in contact om alle mogelijkheden te bespreken. Wij vragen je daarvoor vriendelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0546 57 44 72 of te mailen naar klantenservice@energie-control.nl.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts