Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Kampen

Wilt u geld op uw energierekening besparen, de waarde van uw huis verhogen en een steentje bijdragen aan het milieu? Dan heeft u tegenwoordig de keuze uit meerdere duurzaamheidsoplossingen, waarvan de zonnepanelen één van de populairste varianten van is. Veel huishoudens in en rondom Kampen kiezen voor de aanleg van zonnepanelen op het dak van een woning. Ook op en rondom bedrijfspand zijn tegenwoordig veel zonnepanelen te vinden; voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Kampen bent u bij Energie Control aan het juiste adres.

De ervaring van de afgelopen jaren laat ons duidelijk zien dat het plaatsen van zonnepanelen om meerdere redenen zeer interessant is. Zo is het een feit dat de waarde van uw huis hiermee flink verhoogd wordt en dat u van een flinke kostenbesparing geniet. Voor een tweepersoonshuishouden is het mogelijk om 60 tot 80% op de energierekening te besparen, indien er gekozen wordt voor 10 zonnepanelen op het dak van de woning in Kampen. Wilt u daar ook van profiteren? Dan kunt u eigenlijk maar één juiste keuze maken; de zonnepanelen op uw woning in Kampen door Energie Control laten plaatsen!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen met een hoge opbrengst

In de afgelopen jaren zijn de zonnepanelen met name vanwege de efficiency zo populair geworden. De panelen vangen het zonlicht op en zijn vervolgens in staat om dit zonlicht om te zetten naar energie. Deze energie kunt u vervolgens in huis gebruiken voor bijvoorbeeld alle elektrische apparaten en de verwarming. De zonnepanelen zorgen er al met al voor dat u een stuk minder energie in huis hoeft te verbruiken, waardoor u van een flinke kostenbesparing weet te genieten.

Voor Energie Control maakt het niet uit wat de vorm of de ligging van het dak van uw woning is. Wij zijn namelijk – dankzij verschillende unieke systemen – in staat om altijd de beste energieopbrengst van de zonnepanelen te verkrijgen. Daarvoor gebruiken we bij bijvoorbeeld een plat dak een unieke constructie, waarmee we de hellingshoek van de zonnepanelen kunnen perfectioneren. Ook kiezen wij steeds vaker voor het ‘indak systeem’, waarbij wij de zonnepanelen ín de dakpannen leggen in plaats van op de dakpannen. Dat komt de opbrengst van de zonnepanelen alleen maar ten goede.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Snelle terugverdientijd + uitstekende service

Vindt u de investering voor zonnepanelen nogal prijzig? Dan is het goed om te weten dat u binnen 6 á 8 jaar de volledige investering terugverdiend heeft. Vanaf dat moment gaat u zelfs winst maken op uw zonnepanelen, aangezien deze panelen het zonlicht zeer efficiënt om blijven zetten in energie. Gezien de snelle terugverdientijd kiezen meer en meer huishoudens en bedrijven voor de aanleg van zonnepanelen in Kampen. Wilt u ook graag zonnepanelen op het dak van uw woning laten plaatsen? Energie Control is u daarmee graag van dienst en komt graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken. Wij vragen u daarvoor vriendelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0546 57 44 72 of te mailen naar klantenservice@energie-control.nl.