Zonnepanelen

Zonnepanelen
in IJsselmuiden

Het laten plaatsen van zonnepanelen; het is voor steeds meer mensen een bewuste keuze. Een keuze waarmee een hoop geld bespaard kan worden, waarmee een positieve bijdrage aan het milieu geleverd wordt én waarmee de waarde van het huis verbeterd wordt. Feit is namelijk dat de zonnepanelen hedendaags absoluut voor een waardestijging zorgen, terwijl je ook nog 60 tot 80% aan energiekosten kunt besparen. Al met al is de aanschaf van zonnepanelen dus zeer aan te raden; wilt u ook zonnepanelen in IJsselmuiden laten plaatsen? 

 

Om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen, dient u een investering te doen. Deze investering heeft echter een korte terugverdientijd; al binnen 6 á 8 jaar heeft u de volledige investering alweer terugverdiend. Na deze periode gaat u direct winst maken op de zonnepanelen, aangezien de panelen in staat zijn om héél veel energie op te wekken. Uw energierekening wordt hierdoor nóg lager, waardoor u maandelijks nog meer geld kunt gaan besparen. Uit eigen ervaring kunnen wij het volgende stellen; de kwalitatieve zonnepanelen die wij plaatsen, leveren op z’n minst 25 jaar opbrengst op. Dankzij de hoogwaardige zonnepanelen van Energie Control maakt u dus jarenlang winst! 

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen laten plaatsen door Energie Control 

Heeft uw woning in IJsselmuiden een schuin dak of een plat dak? Het antwoord op deze vraag is bepalend voor het systeem dat wij aan gaan leggen, maar is niet bepalend op de vraag of wij de zonnepanelen aan kunnen leggen. Wij zijn namelijk in staat om op alle soorten daken de zonnepanelen aan te leggen. Daarbij maakt het dus niet uit of het een plat- of een schuin dak is en wat de ligging van het dak is. Ook bij een dak met een ligging op het oosten of op het westen zijn wij in staat om zeer efficiënte zonnepanelen te plaatsen. 

Hierbij maken wij gebruik van verschillende systemen. Zo kunnen wij kiezen voor het ‘indak systeem’, waarbij wij in feite de zonnepanelen in/tussen uw dakpannen in plaatsen. Op een plat dak zorgen wij voor een unieke constructie, waarmee we de zonnepanelen in de perfecte hellingshoek kunnen plaatsen. Ook voor een draaibaar zonnepaneel of voor een compleet veld aan zonnepanelen naast uw huis of bedrijfspand bent u bij Energie Control aan het juiste adres. 

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Kostenbesparing, waardestijging en snelle levering 

Klinkt bovenstaand verhaal bij u als muziek in de oren? Wilt u ook graag gaan genieten van de voordelen van zonnepanelen op het dak van uw woning in IJsselmuiden? Dan hoeft u eigenlijk nog maar één ding te doen; vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en stellen – indien gewenst – een offerte op. U kunt vervolgens rekenen op een snelle levering en plaatsing van de zonnepanelen, waardoor u al snel van de voordelen kunt gaan genieten. De waardestijging van uw woning en de duidelijke kostenbesparing zijn ongetwijfeld voordelen waar u graag van wilt profiteren. Is dat het geval? Neem dat gerust direct vrijblijvend contact met ons op via 0546 57 44 72 of via klantenservice@energie-control.nl!