Zonnepanelen

Zonnepanelen Hoorn

In Nederland zien we vandaag de dag steeds vaker zonnepanelen op de daken. Dat is niet zo gek, want met zonnepanelen kun je flink besparen op de energierekening. Het plaatsen van zonnepanelen op het dak van je woning in Hoorn is een zeer goede investering. Wil je graag zonnepanelen in Hoorn laten plaatsen en ben je benieuwd wat Energiecontrol NL daarin voor jou kan betekenen? Onze specialisten helpen je graag. Samen zullen we de mogelijkheden en wensen bespreken. We zullen er alles aan doen om de energiekosten uiteindelijk zo laag mogelijk te krijgen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Zonnepanelen voor ieder huis

Op zoek naar een specialist in het plaatsen van zonnepanelen in Hoorn? Dan ben je bij Energiecontrol NL helemaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en hebben jarenlange ervaring, hierdoor weten we precies wat we moeten doen. De zonnepanelen zullen zorgvuldig en netjes geplaatst worden op een manier waardoor het hoogste rendement behaald wordt. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Hoorn? Neem gerust contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts