Zonnepanelen

Zonnepanelen Hoorn

In Nederland zien we vandaag de dag steeds vaker zonnepanelen op de daken. Dat is niet zo gek, want met zonnepanelen kun je flink besparen op de energierekening. Het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw woning in Hoorn is een zeer goede investering. Het klimaat in Nederland is namelijk zeer gunstig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Wilt u graag zonnepanelen in Hoorn laten plaatsen en bent u benieuwd wat Energiecontrol NL daarin voor u kan betekenen? Onze specialisten helpen u graag. Samen zullen we de mogelijkheden en wensen bespreken. We zullen er alles aan doen om de energiekosten uiteindelijk zo laag mogelijk te krijgen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Bespaar op uw energierekening met zonnepanelen in Hoorn

Het aanschaffen van zonnepanelen is niet goedkoop, maar doorgaans wordt het aanschaffen van zonnepanelen binnen 7 tot 8 jaar terugverdiend. U kunt met 10 zonnepanelen al snel 60% op de energiekosten besparen bij een huishouden van twee personen. Dat scheelt zeker in de portemonnee! De zonnepanelen van Energiecontrol NL leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. Dit betekent dus dat vanaf het achtste jaar na aanschaf van de zonnepanelen, u hier dus nog minimaal 17 jaar winst op zult maken. Een ander groot voordeel van het plaatsen van zonnepanelen in Hoorn is dat het energielabel van uw woning beter wordt en de waarde van uw woning stijgt. Dit is zeker een groot pluspunt wanneer u van plan bent om uw woning te gaan verkopen.

Bij Energiecontrol NL hebben we een groot aanbod zonnepanelen. Niet alleen voor schuine daken, maar ook voor platte daken hebben wij verschillende oplossingen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in Hoorn. Wij bieden ook verschillende mogelijkheden voor daken welke gelegen zijn op het oosten of westen en zelfs voor daken welke in de schaduw liggen. De zonnepanelen van Energiecontrol NL zijn namelijk niet alleen rendabel op zonnige dagen, ook zonder zon kan er energie opgewekt worden. Hoewel het minder zal zijn, zal de opbrengst zeker niet snel op nul staan. Heeft u niet de mogelijkheid om zonnepanelen op uw dak te plaatsen omdat u bijvoorbeeld een monumentaal pand heeft of een dak van riet? Bij Energiecontrol NL bieden we ook zonneschansen en veldopstelling zonnepanelen aan.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Zonnepanelen voor ieder huis

Op zoek naar een specialist in het plaatsen van zonnepanelen in Hoorn? Dan bent u bij Energiecontrol NL helemaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en hebben jarenlange ervaring, hierdoor weten we precies wat we moeten doen. De zonnepanelen zullen zorgvuldig en netjes geplaatst worden op een manier waardoor het hoogste rendement behaald wordt. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie of het plaatsen van zonnepanelen in Hoorn? Neem gerust contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.