Zonnepanelen

Zonnepanelen Hoogezand

Zonnepanelen brengen veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is de besparing op de energiekosten. Daarnaast zullen de zonnepanelen ervoor zorgen dat de waarde van jouw woning zal stijgen. Dit is zeker een pluspunt als je van plan bent om ooit jouw huis te verkopen.

Op zoek naar zonnepanelen in Hoogezand? Wij van Energiecontrol NL zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepanelen en adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Ook voor zonnepanelen in Hoogezand kan je bij ons terecht! Neem gerust contact met ons op.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Professioneel advies voor zonnepanelen in Hoogezand

Wil jij graag zonnepanelen in Hoogezand laten plaatsen? Energiecontrol NL helpt je hier graag bij! Wij beschikken over jarenlange ervaring, waardoor wij je kunnen voorzien van uitstekend advies op maat. Wij luisteren naar jouw wensen en bespreken samen met jou de mogelijkheden voor zonnepanelen.

Wil je graag meer informatie over zonnepanelen in Hoogezand en de plaatsing ervan? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen op onze website. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos, dus je zit nergens aan vast. Samen met jou komen we uit op dé perfecte oplossing voor zonnepanelen in Hoogezand!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts