Zonnepanelen

Zonnepanelen Hoogeveen

Wil je zelf ook voor de voordelen van zonnepanelen gaan kiezen? Dan is het goed om te weten dat de kwaliteit en de plaatsing van de zonnepanelen van doorslaggevend belang is. Bij Energiecontrol zijn wij in staat om de zonnepanelen altijd op de juiste manier te plaatsen, aangezien wij hiervoor meerdere systemen en technologieën voor kunnen gebruiken. Ongeacht jouw wensen of situatie is Energiecontrol dé aangewezen partner voor het plaatsen van de zonnepanelen in Hoogeveen. Wij doen er alles aan voor een maximale energieopbrengst waardoor jij een lagere energierekening hebt! Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag onze adviseurs!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Snelle terugverdientijd en uitstekende service

De zonnepanelen die door ons in Hoogeveen geplaatst worden, verdienen zich binnen 6 á 8 jaar al volledig terug. Na deze periode ga je zelfs winst maken op de zonnepanelen op of bij jouw woning! Graag komen wij met jou in contact om alle mogelijkheden te bespreken én om jou van goed advies te kunnen voorzien. Onze klanten geven in ieder geval aan dat zij genieten van een snelle terugverdientijd en dat zij zeer te spreken zijn over de uitstekende service vanuit Energiecontrol. Wil je daar ook van profiteren en zonnepanelen in Hoogeveen laten plaatsen? Bel geheel vrijblijvend naar 0546 57 44 72 of mail naar klantenservice@energie-control.nl!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts