Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Hoogeveen

Meer en meer mensen kiezen ervoor; het laten plaatsen van zonnepanelen op of bij een woning of bedrijfspand. Wij begrijpen maar al te goed waarom; de zonnepanelen brengen immers zwaarwegende voordelen met zich mee. Zo bent u verzekerd van een flinke energiebesparing, draagt u uw steentje bij aan het milieu en weet u ook nog de waarde van uw huis te verhogen. Aangezien meer en meer mensen waarde aan de zonnepanelen hechten, werkt het plaatsen van de zonnepanelen absoluut waarde verhogend.

 

Bovendien is het een feit dat u de investering in de zonnepanelen binnen 6 á 8 jaar volledig terugverdiend heeft. Hierbij is het wel een vereiste dat de zonnepanelen van de hoogste kwaliteit zijn én op de juiste wijze geplaatst worden; voor het plaatsen van zonnepanelen in Hoogeveen bent u bij Energie Control aan het juiste adres. De zonnepanelen die wij installeren, zijn stuk voor stuk van de best mogelijke kwaliteit. Hierdoor geniet u van een perfecte energieopbrengst, waardoor u al snel behoorlijk veel geld gaat besparen. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het plaatsen van de zonnepanelen; ook voor het plaatsen van zonnepanelen bij u in Hoogeveen kunnen wij u van dienst zijn!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen met een hoge opbrengst laten plaatsen door Energie Control

Wilt u zelf ook van de voordelen van zonnepanelen gaan kiezen? Dan is het goed om te weten dat de kwaliteit en de plaatsing van de zonnepanelen van doorslaggevend belang is. Bij Energie Control zijn wij in staat om de zonnepanelen altijd op de juiste manier te plaatsen, aangezien wij hiervoor meerdere systemen en technologieën voor kunnen gebruiken. Zo zijn wij in staat om zonnepanelen op een plat dak te leggen, maar ook op een schuin dak. Dankzij een frame weten wij de zonnepanelen bovendien zeer stevig (en daarmee veilig) te plaatsen, terwijl we ook nog voor het zogeheten indak systeem kunnen kiezen. Bij dit systeem liggen de zonnepanelen niet óp de dakpannen, maar juist tussen de dakpannen in.

Ongeacht uw wensen of de vorm van uw dak is Energie Control dé aangewezen partner voor het plaatsen van de zonnepanelen in Hoogeveen. Daarbij komt ook nog eens dat het voor ons niet uitmaakt in welke richting uw dak ligt; zelfs voor een dak die op het westen of het oosten ligt, zijn wij in staat om zonnepanelen met een perfecte energieopbrengst te plaatsen!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Snelle terugverdientijd + uitstekende service

De zonnepanelen die door ons in Hoogeveen geplaatst worden, verdienen zich binnen 6 á 8 jaar al volledig terug. Na deze periode gaat u zelfs winst maken op de zonnepanelen op of bij uw woning! Graag komen wij met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken én om u van goed advies te kunnen voorzien. Onze klanten geven in ieder geval aan dat zij genieten van een snelle terugverdientijd en dat zij zeer te spreken zijn over de uitstekende service vanuit Energie Control. Wilt u daar ook van profiteren en zonnepanelen in Hoogeveen laten plaatsen? Bel geheel vrijblijvend naar 0546 57 44 72 of mail naar klantenservice@energie-control.nl!