Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Holten

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen op het dak en dat is niet voor niets. Zonnepanelen zijn een ontzettend slimme keuze, ze genereren energie die u vervolgend in huis kunt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw energiekosten aanzienlijk omlaag zullen gaan bij het gebruik van zonnepanelen. Er zijn diverse soorten zonnepanelen geschikt voor alle soorten daken. Deze komen het best tot hun recht op schuine daken die op het zuiden liggen maar ook bij het plaatsen op platte daken en daken die gericht zijn op het zuidoosten of -westen geniet u van het voordeel dat zonnepanelen te bieden hebben. Wanneer u kiest voor zonnepanelen, duurt het doorgaans slechts zeven tot acht jaar tot u deze volledig heeft terugverdiend. Wilt u graag profiteren van de voordelen die zonnepanelen hebben? Kies dan voor Energiecontrol NL voor het plaatsen van zonnepanelen in Holten.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Plaatsingsmogelijkheden van zonnepanelen in Holten

Zoals gezegd bieden zonnepanelen vele voordelen. Kiest u ervoor om de zonnepanelen van Energiecontrol NL op het dak van uw woning in holten te laten plaatsen, dan leveren deze tenminste gedurende 25 jaar een opbrengst op. Nadat u uw investering heeft terugverdiend zult u dus nog lange tijd genieten van de winst die u dankzij deze slimme keuze maakt. Zonnepanelen zijn een duurzame optie en bijkomend voordeel is dat een woning voorzien van zonnepanelen in waarde zal stijgen. Energiecontrol NL biedt diverse mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Holten. Zonnepanelen worden in de meeste gevallen op schuine daken op het zuiden gemonteerd.

Wij bieden echter ook oplossingen voor daken gericht op en oosten of westen en voor platte daken. Op vrijwel elk schuin dak is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen. Heeft u een plat dak, dan kunnen wij de panelen in speciale frames plaatsen waardoor ze in de juiste hellingshoek kunnen worden gezet. Ook heeft u keuze uit het indak systeem waarbij de panelen niet op de dakpannen liggen, maar in plaats van de dakpannen worden geplaatst. Naast het plaatsen van zonnepanelen op het dak, bieden wij ook de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen in een veldopstelling

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Uw energiekosten onder controle met Energie Control

Met zonnepanelen van Energiecontrol NL kiest u voor een duurzame optie waarmee u aanzienlijk in uw energiekosten zal besparen. Onze service begint bij een goed advies. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart met natuurlijk als doel om uw energiekosten te verlagen of zelfs op nul uit te laten komen. Heeft u interesse, maak dan een afspraak en onze ervaren vakmensen komen graag bij u in Holten langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Online kunt u eenvoudig een offerte voor de zonnepanelen in Holten aanvragen of neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op!