Zonnepanelen

Zonnepanelen Holten

Besparen op jouw energiekosten? Kies voor zonnepanelen! Er zijn diverse soorten zonnepanelen geschikt voor alle soorten daken. Deze komen het best tot hun recht op schuine daken die op het zuiden liggen maar ook bij het plaatsen op platte daken en daken die gericht zijn op het zuidoosten of -westen geniet je van het voordeel dat zonnepanelen te bieden hebben. Wanneer je kiest voor zonnepanelen, duurt het doorgaans slechts zeven tot acht jaar tot je deze volledig hebt terugverdiend. Wil je graag profiteren van de voordelen die zonnepanelen hebben? Kies dan voor Energiecontrol NL voor het plaatsen van zonnepanelen in Holten.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Energiekosten onder controle met Energiecontrol

Met zonnepanelen van Energiecontrol NL kies je voor een duurzame optie waarmee je aanzienlijk op de energiekosten zal besparen. Onze service begint bij een goed advies. Samen brengen wij de wensen in kaart met natuurlijk als doel om jouw energiekosten te verlagen of zelfs op nul uit te laten komen. Heb je interesse, maak dan een afspraak en onze ervaren vakmensen komen graag bij je in Holten langs om de mogelijkheden met je te bespreken. Online kun je eenvoudig een offerte voor de zonnepanelen in Holten aanvragen of neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts