Zonnepanelen

Zonnepanelen
in hengelo

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen en dat is ook niet zo gek. Zonnepanelen brengen namelijk diverse voordelen met zich mee, waarvan energiebesparing de grootste is. Maandelijks kunt u flink op de energiekosten besparen als u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen. U bespaart eenvoudig op de kosten van het energieverbruik. Tevens zorgen zonnepanelen ervoor dat de waarde van uw huis zal stijgen. Dit is zeker een pluspunt als u van plan bent om uw huis ooit te verkopen. Een groot voordeel van zonnepanelen is ook dat de terugverdientijd erg gunstig is. De zonnepanelen gaan namelijk lang mee en de gemiddelde terugverdientijd is een stuk minder dan dat. Zo is het pure winst wat u genereerd nadat de terugverdientijd is afgelopen. Bent u op zoek naar een bedrijf die de zonnepanelen bij u in Hengelo kan aanleveren en plaatsen? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij beschikken over alle benodigdheden voor het leveren en plaatsen van uitstekende kwaliteit zonnepanelen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Besparing op energiekosten met zonnepanelen

Energiecontrol NL is de plek waar u moet zijn voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Hengelo. Onze vakmensen komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen in kaart te brengen. Doordat wij alles duidelijk voor u op papier zetten, komt u bij ons niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat de plaatsing van de zonnepanelen tot in de puntjes wordt uitgevoerd, dit zorgt voor jarenlang plezier van de zonnepanelen. Zonnepanelen zijn niet alleen geschikt voor schuine daken, deze kunnen ook prima op platte daken worden geplaatst.

Bij een plat dak wordt dan gebruik gemaakt van een speciale constructie. Hierbij komen de zonnepanelen alsnog in een bepaalde hellingshoek te staan waardoor ze gewoon voldoende energie kunnen genereren. Bij Energiecontrol NL kunnen we ook een heel zonneveld plaatsen. Door een speciaal veldsysteem kunnen er meerdere zonnepanelen in een open veld, weiland of zelfs in de tuin worden geplaatst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden bij u in Hengelo te bespreken.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Uitstekende plaatsing van zonnepanelen in Hengelo

Wilt u graag zonnepanelen op uw dak in Hengelo? Energiecontrol NL helpt u hier graag verder bij. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden voor zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk op papier komt te staan, zodat het allemaal overzichtelijk voor u blijft.

Wilt u graag meer informatie over zonnepanelen en de plaatsing ervan? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook eenvoudig online een offerte aanvragen op onze website. Deze offerte is helemaal gratis en geheel vrijblijvend, u zit bij ons dus nergens aan vast. Samen met u komen we uit op een perfecte oplossing voor zonnepanelen bij u in Hengelo!