Zonnepanelen

Zonnepanelen Hengelo

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen en dat is ook niet zo gek. Zonnepanelen brengen namelijk diverse voordelen met zich mee, waarvan energiebesparing de grootste is. Maandelijks kun je flink op de energiekosten besparen als je zonnepanelen laat plaatsen. Tevens zorgen zonnepanelen ervoor dat de waarde van uw huis zal stijgen. Een groot voordeel van zonnepanelen is ook dat de terugverdientijd erg gunstig is. De zonnepanelen gaan namelijk lang mee en de gemiddelde terugverdientijd is een stuk minder dan dat. Zonnepanelen in Hengelo laten plaatsen? Schakel dan de specialisten van Energiecontrol NL in.

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Uitstekende plaatsing van zonnepanelen in Hengelo

Wilt u graag zonnepanelen installeren in Hengelo? Energiecontrol NL helpt je hier graag verder bij. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou voorzien van advies op maat. Wij luisteren naar jouw wensen en bespreken samen de mogelijkheden voor zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk op papier komt te staan, zodat het allemaal overzichtelijk voor u blijft.

Wil je graag meer informatie over zonnepanelen en de plaatsing ervan? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook eenvoudig online een offerte aanvragen op onze website. Deze offerte is helemaal gratis en geheel vrijblijvend, je zit bij ons dus nergens aan vast. Samen met jou komen we uit op een perfecte oplossing voor zonnepanelen bij jou in Hengelo!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien