Zonnepanelen

Zonnepanelen Hengelo

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen in Hengelo. Zonnepanelen brengen diverse voordelen met zich mee, waarvan energiebesparing het grootste voordeel is. Bespaar maandelijks op je energienota. Zonnepanelen in Hengelo zorgen ervoor dat de waarde van uw huis zal stijgen. Wil jij investeren in je woning? Kies dan voor zonnepanelen. Doordat de terugverdientijd gunstig is en zonnepanelen gemiddeld zo’n 25 jaar mee gaan, profiteer jij maximaal van de aanschaf van zonnepanelen in Hengelo!

Zonnepanelen in Hengelo? Schakel dan onze Energiecontrol NL specialisten in. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen in Hengelo voor iedere dak

Het is belangrijk om te controleren of jouw dak een gunstige ligging heeft voor zonnepanelen in Hengelo. Tegenwoordig maakt de ligging van het dak minder uit dan in de afgelopen jaren, maar er bestaat nog steeds een verschil in rendement tussen het plaatsen van zonnepanelen in Hengelo op het zuiden of oosten. Het is niet altijd mogelijk om het gehele energieverbruik te dekken, maar wel is het verstandig om zoveel mogelijk energieverbruik te dekken met de door jou opgewekte energie. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring van onze specialisten, kunnen wij jouw zonnepanelen in Hengelo op de juiste manier installeren, zodat je het maximale rendement eruit kunt halen. Investeren in zonnepanelen in Hengelo wordt gezien als een slimme investering, waarmee je naar schatting binnen 6 tot 8 jaar je zonnepanelen in Hengelo weer terugverdiend. Daarnaast draag je bij aan een groene en duurzame toekomst en profiteer je maximaal van de voordelen van groene energie!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Uitstekende plaatsing van zonnepanelen in Hengelo

Wilt u graag zonnepanelen installeren in Hengelo? Energiecontrol NL helpt je hier graag verder bij. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij jou voorzien van deskundig advies op maat. Wij luisteren naar jouw wensen en bespreken samen met jou de mogelijkheden voor zonnepanelen in Hengelo. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk op papier komt te staan, zodat het allemaal overzichtelijk voor u blijft.

Wil je graag meer informatie over zonnepanelen in Hengelo en de plaatsing ervan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ook via onze website eenvoudig een offerte aanvragen. Een offerte aanvragen is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend, bij ons zit je nergens aan vast. Samen met jou komen we tot een geschikte en perfecte oplossing voor zonnepanelen bij jou in Hengelo!

Veelgestelde vragen

Zonnepanelen in Hengelo zetten zonlicht om in gelijkstroom (DC) elektriciteit d.m.v. fotovoltaïsche (PV) cellen. Deze cellen bestaan uit meerdere siliciumlagen die elektrisch geladen worden, wanneer ze licht/zon opvangen. De gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom (AC) elektriciteit d.m.v. een omvormer, zodat je de opgewekte stroom kunt gebruiken of opslaan.

De kosten van zonnepanelen in Hengelo kunnen variëren. Dit is afhankelijk van het aantal panelen, maar ook de complexiteit van de installatie. Een compleet systeem kost gemiddeld €4.000,- tot €10.000,-. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw zonnepanelen installatie te financieren. Enkele voorbeelden zijn: een lening afsluiten, zonnepanelen leasen of financieren via je werkgever.

De hoeveelheid energie die opgewekt kan worden hangt af van het aantal panelen, de locatie en de hoeveelheid zonlicht dat jouw zonnepanelen in Almelo opvangt. Gemiddeld kan een standaard zonnepaneleninstallatie van 10 panelen tussen de 2.500 en 3.000 kWh per jaar opwekken.

Zonnepanelen in Almelo verlagen de energierekening, verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, maar verhoogt de waarde van het huis. Zonnepanelen zijn erg duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Over het algemeen gaan zonnepanelen meestal 25 tot 30 jaar mee.

Nee, subsidie aanvragen is niet meer mogelijk.

Echter geldt er in Nederland sinds 1 januari 2023 dat personen die zonnepanelen aan willen schaffen daar geen btw meer over hoeven te betalen. Je kunt nu eenvoudig en belastingvrij zonnepanelen aanschaffen. Subsidieaanvragen kostte veel tijd, maar is nu verleden tijd. Koop jouw zonnepanelen in Hengelo vanaf nu belastingvrij.

In Nederland zijn er veel dagen dat de zon minder lang schijnt. Wanneer dit het geval is, zullen de zonnepanelen minder elektriciteit opwekken dan wanneer de zon volop schijnt. Er zijn verschillende installaties die zijn uitgerust met een back-up batterij die overtollig energie kan opslaan en ’s nachts vrij kan geven, waardoor je huis minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts