Zonnepanelen

Zonnepanelen Hellendoorn

Zonnepanelen hebben je veel te bieden wanneer je je energierekening wilt verlagen en een milieuvriendelijke keuze wilt maken.

Het plaatsen van zonnepanelen in Hellendoorn zorgt er direct voor dat de waarde van jouw woning stijgt. Energiezuinige huizen zijn namelijk aantrekkelijker voor woningzoekenden. Wie graag zonnepanelen in Hellendoorn wenst, kan bij Energiecontrol NL terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Bij Energiecontrol NL is het mogelijk om zonnepanelen op jouw dak of op een andere plek te laten plaatsen. Onze zonnepanelen passen bijna op elk dak. Daarbij kijken we altijd naar het rendement. We plaatsen de panelen daar waar ze het meest kunnen opleveren. Mocht het dak op het oosten of het westen liggen, dan bieden wij ook mogelijkheden om de zonnepanelen zo te plaatsen dat ze maximale energieopbrengst opleveren. Daar is een schuin dak natuurlijk de ideale optie voor.

Echter bieden wij ook oplossingen voor platte daken. Het is dan wel van belang dat speciale frames voor de panelen gebruikt worden. Deze zorgen voor een hellingshoek. De frames op het dak worden verzwaard zodat ze goed blijven staan. Ook is het bij Energiecontrol NL mogelijk om de panelen in een veld te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld naast een bedrijfspand of een woning. Verder bieden wij ook draaibare zonnepanelen in Hellendoorn aan.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts