Zonnepanelen

Zonnepanelen Heino

Door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak of op een andere plek nabij uw woning, kunt u een hoop besparen op de kosten van uw energierekening. Met zonnepanelen wekt u namelijk deels uw eigen energie op met behulp van zon- en daglicht. Het laten plaatsen van zonnepanelen biedt verschillende voordelen. De panelen zijn een ontzettend goede en duurzame investering voor uw woning. U draagt uw steentje bij aan het milieu, u bespaart op uw energiekosten en wanneer uw woning is voorzien van zonnepanelen zal deze in waarde stijgen. De investering van de zonnepanelen heeft u binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend. Voor het laten plaatsen van zonnepanelen op of bij uw woning in Heino bent u bij Energie Control aan het juiste adres. Onze zonnepanelen zullen zorgen voor een goede energie opbrengst wanneer deze op de juiste plek worden geplaatst door onze vakkundige medewerkers. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen in Heino en omgeving en komen deze graag plaatsen bij u thuis!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen in Heino plaatsen met Energie Control

De meest voorkomende manier om zonnepanelen te plaatsen is op een schuin dak. Bijna ieder schuin dak is hier geschikt voor. Energie Control kan de zonnepanelen in Heino ook plaatsen op platte daken. Hierbij worden frames op het platte dak geplaatst. Deze frames worden verzwaard en vervolgens worden de zonnepanelen in de frames geplaatst. Er wordt ook steeds vaker gekozen voor een in-dak systeem. In dit geval liggen de zonnepanelen niet op de dakpannen, maar vervangen ze de dakpannen. Op deze manier wordt de uitstraling van het huis niet aangetast. Ook kiezen steeds meer particulieren en bedrijven ervoor om zonnepanelen op de grond te plaatsen in een veldopstelling. Hier is veelal sprake van een groter oppervlak, waardoor meer panelen kunnen worden geplaatst en meer energie kan worden opgewekt. Een andere optie is een draaibare zonneschans. Dit is een 2-assig computer gestuurd systeem dat de zon volgt. Bij Energie Control kunt u terecht voor deze verschillende manieren van het plaatsen van zonnepanelen in Heino!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Duurzame energiemaatregelen met Energie Control

Energie Control is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energiemaatregelen, waaronder isolatie en zonnepanelen. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en beschikken uiteraard over de benodigde keurmerken en certificaten! Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Heino? Dit begint bij een professioneel advies. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart, met als doel het verlagen van uw energiekosten. Heeft u interesse in onze service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@energie-control.nl of u kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0546-574472.