Zonnepanelen

Zonnepanelen Heino

Zonnepanelen laten plaatsen in Heino? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door het plaatsen van zonnepanelen op het dak of op een andere plek nabij jouw woning of bedrijf, kun je een hoop besparen op de kosten van jouw energierekening. Je wekt deels je eigen energie op. Daarnaast draag je een steentje bij aan het milieu, je bespaart op jouw energiekosten en de woning zal in waarde stijgen. De investering van de zonnepanelen heb je binnen 6 tot 8 jaar terugverdiend.

Zonnepanelen laten plaatsen in Heino? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzame energiemaatregelen met Energiecontrol

Energiecontrol is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energiemaatregelen, waaronder isolatie en zonnepanelen. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en beschikken uiteraard over de benodigde keurmerken en certificaten! Wil je zonnepanelen laten plaatsen in Heino? Dit begint bij een professioneel advies. Samen brengen wij jouw wensen in kaart, met als doel het verlagen van de energiekosten. Heb je interesse in onze service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@energie-control.nl of u kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0546-574472.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts