Zonnepanelen

Zonnepanelen Heiloo

Kies voor zonnepanelen in Heiloo van Energiecontrol NL wanneer je wilt besparen op de kosten van jouw energierekening. Onze zonnepanelen gaan met behulp van de zon veel geld opleveren. De zonnepanelen zetten zon- en daglicht om in zonne-energie. Hiermee wordt het milieu gespaard en daarbij hoef je minder energie af te nemen bij jouw energieleverancier wat zorgt voor een flinke besparing in de kosten. Voor het laten plaatsen van zonnepanelen in Heiloo kunt u terecht bij Energiecontrol NL.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Een duurzame investering in uw woning

Indien je interesse hebt in het laten plaatsen van zonnepanelen in Heiloo door Energiecontrol NL, dan plannen wij hiervoor graag een adviesgesprek in. Samen brengen wij jouw wensen en de mogelijkheden in kaart met als doel de energiekosten zoveel mogelijk te verlagen. Vervolgens komen onze ervaren vakmensen bij jou langs in Heiloo om de zonnepanelen te plaatsen. Met onze zonnepanelen ben je verzekerd van een duurzame investering waar je jarenlang profijt van zult hebben. Wil je  eerst graag meer informatie over de aanschaf van zonnepanelen bij Energiecontrol NL? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar. Ook kun je een offerte opvragen om een indicatie te krijgen van wat de zonnepanelen jou gaan kosten.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts