Zonnepanelen

Zonnepanelen Heeten

Zonnepanelen aanschaffen in Heeten? Dan ben je bij Energiecontrol aan het juiste adres. Wij plaatsen zonnepanelen in heel Nederland. Met de plaatsing van zonnepanelen zul je direct kosten besparen op je energierekening. Daarnaast bieden zonnepanelen nog veel meer voordelen. Zo zal de waarde van het huis stijgen, doordat duurzame woningen gewild zijn. Ook is de terugverdientijd laag, binnen 7 à 8 jaar heb je het terugverdiend! Zo kun je nog lang profiteren van de winst van de zonnepanelen. Weten welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie? Neem contact op met onze specialisten. 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Goed advies en vakmanschap

Ben je geïnteresseerd in het laten plaatsen van de zonnepanelen van Energiecontrol in Heeten? Dan begint dat voor ons altijd bij een goed advies. Wij zullen eerst kijken wel type zonnepanelen het meest geschikt zijn voor jouw situatie, zodat jij daar het meeste profijt van hebt. Heb je interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen in Heeten door Energiecontrol? Vraag dan vrijblijvend een offerte op die u binnen 24 tot 48 uur ontvangt. Voor vragen kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts