Zonnepanelen

Zonnepanelen Heerlen

Op zoek naar zonnepanelen in Heerlen? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Het aanschaffen van zonnepanelen is een slimme manier om de energierekening te verlagen en dit is ook nog eens goed voor het milieu. Wij beschikken over verschillende soorten zonnepanelen in Heerlen. Zo kunnen wij zowel platte als schuine daken voorzien van zonnepanelen.

Zonnepanelen in Heerlen plaatsen? De specialisten van Energiecontrol NL helpen je hier graag bij!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Kies voor de zonnepanelen in Heerlen van Energiecontrol NL en profiteer van de vele voordelen die het met zich meebrengt. Wij staan bekend om onze goede service, jarenlange ervaring en de snelle levertijd. Al je wensen en eisen worden meegenomen en daarop brengen wij altijd eerst een deskundig advies. Hierbij staat het verlagen van de energiekosten voorop. Ook zijn wij volledig gecertificeerd en beschikken onze producten over de benodigde keurmerken. Of je nou zonnepanelen laat plaatsen in Heerlen of voor een andere dienst ons wil bereiken. Je kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon, email of het contact formulier op onze website. Neem vandaag nog contact met ons op!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts