Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Heerlen

Op zoek naar zonnepanelen in Heerlen? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Het aanschaffen van zonnepanelen is een slimme manier om de energierekening te verlagen en dit is ook nog eens goed voor het milieu. Met ongeveer 10 zonnepanelen op een dak of veld, kan al 60 procent bespaard worden op de energiekosten van een tweepersoonshuishouden. De aanschaf van zonnepanelen is weliswaar een investering, maar deze heeft u binnen 6 tot 8 jaar tijd weer terugverdiend.

Wilt u graag zonnepanelen in Heerlen laten plaatsen, dan kunnen wij van Energiecontrol NL u daarbij verder helpen. De zonnepanelen die wij installeren leveren minimaal 25 jaar rendement op. Hierdoor heeft u na de terugverdientijd nog velen jaren profijt van de zonnepanelen die u heeft laten plaatsen. Wij beschikken over verschillende soorten zonnepanelen in Heerlen. Zo kunnen wij zowel platte als schuine daken voorzien van zonnepanelen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen laten plaatsen in Heerlen

Bij Energiecontrol NL is het mogelijk om zonnepanelen op uw dak of op een andere plek te laten plaatsen. De zonnepanelen die wij leveren passen bijna op elk dak en daarbij wordt ook gekeken naar het rendement. De zonnepanelen worden geplaatst op de plek waar de panelen het meeste opleveren. Het plaatsen van zonnepanelen op een schuin dak is vaak ook mogelijk. Hierbij gebruiken wij frames die worden verzwaard, zodat de zonnepanelen goed blijven staan.

Er wordt een hellingshoek gecreëerd waardoor de zonnepanelen maximale energieopbrengst opleveren. De opbrengst van zonnepanelen van Energie Control ligt erg hoog, waardoor u snel de volledige investering terugverdiend heeft. Niet alleen draagt u met zonnepanelen in Heerlen een steentje bij aan het milieu, maar ook wordt uw woning meer waard!

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Duurzame oplossingen aangeboden door Energie Control

Kies voor de zonnepanelen in Heerlen van Energiecontrol NL en profiteer van de vele voordelen die het met zich meebrengt. Wij staan bekend om onze goede service, jarenlange ervaring en de snelle levertijd. Al uw wensen en eisen worden meegenomen en daarop brengen wij altijd eerst een deskundig advies. Hierbij staat het verlagen van de energiekosten voorop. Ook zijn wij volledig gecertificeerd en beschikken onze producten over de benodigde keurmerken. Of u nou zonnepanelen laat plaatsen in Heerlen of voor een andere dienst ons wil bereiken. U kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon, email of het contact formulier op onze website. Neem vandaag nog contact met ons op!