Zonnepanelen

Zonnepanelen Heerhugowaard

De laatste jaren zijn er in Nederland steeds meer zonnepanelen geplaatst. Dit is goed te begrijpen, want zonnepanelen bieden meerdere voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de energiebesparing. De hoogte van de energiekosten zal maandelijks flink teruglopen. Wanneer u in Heerhugowaard op zoek bent naar een specialist in het plaatsen in zonnepanelen, dan is Energiecontrol NL de plek waar je moet zijn. Door jarenlange ervaring en een hoge mate van kennis bij de eigen installateurs, is het voor ons mogelijk om zonnepanelen optimaal te plaatsen en het hoogste rendement te garanderen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Hoogwaardige zonnepanelen in Heerhugowaard

Wie een duurzame investering in zijn woning in Heerhugowaard wil doen, zou kunnen kiezen voor zonnepanelen. Door de gunstige klimaatomstandigheden in Nederland zijn zonnepanelen optimaal op het dak te plaatsen. Natuurlijk brengt het plaatsen van de zonnepanelen kosten met zich mee. Die zijn echter in 7 tot 8 jaar terug te verdienen. Energiecontrol NL levert hoogwaardige zonnepanelen die 25 jaar blijven opbrengen

Dat betekent dus dat er nog minimaal 17 jaar voordeel uit te halen is. De kosten voor energieverbruik worden immers flink lager. Bovendien zorgen zonnepanelen voor een beter energielabel en dus voor een waardestijging van de woning. Het is daardoor dus ook slim om zonnepanelen te laten plaatsen met het oog op de toekomst, wanneer je jouw woning in Heerhugowaard nog eens verkoopt.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts