Zonnepanelen

Zonnepanelen Heemskerk

Op zoek naar zonnepanelen in Heemskerk? Maak kennis met de diensten van Energiecontrol NL! Wij plaatsen zonnepanelen in Heemskerk op ieder dak. De voordelen van zonnepanelen zijn enorm groot en hebben hoofdzakelijk betrekking op een flinke kostenbesparing.

Ondertussen weet u ook nog een steentje bij te dragen aan het milieu en weet u de waarde van uw woning flink te verhogen. 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam energie besparen met Energiecontrol NL

Zonnepanelen in Heemskerk laten plaatsen? Dan kunt u niet om Energiecontrol NL heen. Wij bieden u namelijk een interessante kostenbesparing aan, wij zorgen voor een snelle plaatsing en wij voorzien u ook nog eens van een uitmuntende service. Voordat wij voor u aan de slag kunnen gaan, is het van belang om met een vakkundig oog naar uw woning en wensen te kijken. Wij komen dan ook graag met u in contact voor een adviesgesprek, waarna wij u van een passende offerte kunnen voorzien. Met dank aan de jarenlange ervaring, onze vakkundige installateurs en de aanwezigheid van geavanceerde apparatuur plaatsen wij de zonnepanelen vervolgens snel en vakkundig voor u!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts