Zonnepanelen

Zonnepanelen Harderwijk

De aanleg van zonnepanelen is één van de meest rendabele manieren is om energie te besparen. Hiermee bespaar je op je energierekening en maak je tegelijkertijd een milieubewuste keuze. Ook de waarde van je woning zal stijgen door de aanschaf van zonnepanelen in Harderwijk.

Zonnepanelen in Harderwijk laten plaatsen? Schakel dan Energiecontrol NL in! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Laat Energiecontrol NL jouw zonnepanelen in Harderwijk installeren

Vanuit onze vestigingsplaats Wierden bieden wij voor een groot gedeelte van Nederland passende duurzame oplossingen aan. Deze oplossingen zorgen op de lange termijn voor een flinke kostenbesparing en hebben ook een positieve invloed op het milieu. Wil jij ook graag zonnepanelen laten plaatsen op het dak van jouw woning in Harderwijk? Dan ben je daarvoor bij Energie Control dus zeker aan het juiste adres. Wij hebben eigenlijk alles in huis om de waarde van jouw woning te laten stijgen én om jou flink te laten besparen op je energierekening.

Mocht je interesse hebben, vragen wij je vriendelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kunt hiervoor bellen naar 0546 57 44 72 of mailen naar klantenservice@energie-control.nl. Wij horen graag jouw wensen aan en maken – op basis van jouw huidige situatie/woning/dak – een passende offerte op!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts