Zonnepanelen

Zonnepanelen
in Hardenberg

Kiest u voor zonnepanelen op het dak of een andere plek rondom uw woning, dan kunt u daarmee op de kosten voor energie flink besparen. Door het gebruik van zonnepanelen gaat u namelijk eigen energie opwekken. De panelen zijn een duurzame investering die voor een langere tijd geld kunnen opleveren. Wie zonnepanelen in Hardenberg laat plaatsen, profiteert direct van vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld bijdragen aan een verbetering van het milieu, maar is het mogelijk om flink te besparen op de energiekosten. Daarnaast wordt een woning meer waard dankzij de zonnepanelen. De totale investering in de zonnepanelen wordt gemiddeld in 7 jaar terug te verdienen.

Wilt u zonnepanelen kopen en op of rondom uw woning in Hardenberg laten plaatsen? Dan is Energiecontrol NL de installateur die u nodig heeft. Onze zonnepanelen leveren een goede energieopbrengst door de juiste plaatsing. Daar zorgen onze vakkundige medewerkers voor. Wij hebben al jarenlange ervaring met zonnepanelen. Wij komen ook u graag bij u om zonnepanelen in Hardenberg te plaatsen.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Zonnepanelen kopen in Hardenberg voor bijna alle daken

Over het algemeen wordt ervoor gekozen om zonnepanelen te plaatsen op schuine daken. Dat komt omdat vrijwel elk schuin dak hier geschikt voor is. Energiecontrol NL kan ook op platte daken in Hardenberg de zonnepanelen plaatsen. In dat geval wordt er gebruikgemaakt van verzwaarde frames op het dak. Deze frames zorgen ervoor dat de panelen stevig op het dak staan en de juiste hoek hebben voor een optimaal resultaat. Daarnaast is het in dak-systeem populair. Dit is een methode waarbij de zonnepanelen in plaats van de dakpannen komen.

Daarnaast wordt ook de veldopstelling steeds vaker bij bedrijven en woningen toegepast. Hierbij wordt een groot oppervlak gekozen waardoor veel zonnepanelen worden geplaatst en veel energie op kunnen wekken. Een andere goede optie is de draaibare zonneschans. Dit is een systeem met 2 assen dat door een computersysteem wordt aangestuurd. Deze zonnepanelen volgen de zon gedurende de dag en zorgen ervoor dat er altijd zonlicht opgevangen kan worden. Energiecontrol  NL biedt u al deze zonnepanelen mogelijkheden. U kunt daarmee optimaal gebruikmaken van zonnepanelen bij uw woning of bedrijf in Hardenberg.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Duurzaam met energie dankzij Energiecontrol NL

Energiecontrol NL is gevestigd in Wierden in Overijssel, maar plaatsen onze zonnepanelen door heel Nederland. Wij brengen al vele jaren duurzame energiemaatregelen aan in allerlei panden. Denk bijvoorbeeld aan isolatie en zonnepanelen. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Daarnaast beschikken wij over alle keurmerken en certificaten uit de branche. Laat u zonnepanelen plaatsen in Hardenberg? Laat ons u dan adviseren. Samen kijken wij naar de verschillende mogelijkheden en zullen wij kijken naar de meest rendabele optie. Wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn per e-mail bereikbaar via klantenservice@energie-control.nl. Ook kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0546-574472 of kom bij ons langs in Wierden.