Zonnepanelen

Zonnepanelen Hardenberg

Wil je zonnepanelen kopen en op of rondom jouw woning in Hardenberg laten plaatsen? Dan is Energiecontrol NL de installateur die je nodig hebt. Wij zullen samen met jou kijken naar de beste oplossing voor jouw situatie. Onze zonnepanelen leveren een goede energieopbrengst door de juiste plaatsing. Daar zorgen onze vakkundige medewerkers voor. Wij hebben al jarenlange ervaring met zonnepanelen. Wij komen graag bij je langs om zonnepanelen in Hardenberg te plaatsen.

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Duurzaam met energie dankzij Energiecontrol NL

Energiecontrol NL is gevestigd in Wierden in Overijssel, maar plaatsen onze zonnepanelen door heel Nederland. Wij brengen al vele jaren duurzame energiemaatregelen aan in allerlei panden. Denk bijvoorbeeld aan isolatie en zonnepanelen. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Daarnaast beschikken wij over alle keurmerken en certificaten uit de branche. Laat je zonnepanelen plaatsen in Hardenberg? Laat ons je dan adviseren. Samen kijken wij naar de verschillende mogelijkheden en zullen wij kijken naar de meest rendabele optie. Wanneer je van onze diensten gebruik wilt maken, kun je direct contact met ons opnemen. Wij zijn per e-mail bereikbaar via klantenservice@energie-control.nl. Ook kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0546-574472 of kom bij ons langs in Wierden.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts