Zonnepanelen

Zonnepanelen in Haarlem

Zonnepanelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland. Dat is niet onbegrijpelijk, want zonnepanelen brengen verschillende voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van zonnepanelen is de energiebesparing. De hoogte van de energiekosten zal maandelijks flink dalen. Bent u op zoek naar een specialist in het plaatsen van zonnepanelen in Haarlem? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van zonnepanelen in Haarlem. De plaatsing gebeurt door onze ervaren experts, hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit van plaatsing garanderen. Onze medewerkers komen graag langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Er wordt door Energiecontrol NL alles aan gedaan om voor u de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Zonnepanelen in Haarlem plaatsen voor energiebesparing

Zonnepanelen zijn een goede en duurzame investering voor u en uw woning. Daarnaast is het klimaat in Nederland zeer gunstig voor de plaatsing van zonnepanelen op uw dak. Met 10 zonnepanelen kan een gezin van twee personen al 60% besparen op het verbruik in energie. En dat scheelt in de portemonnee!

Doorgaans duurt het zeven tot acht jaar voordat u de investering in zonnepanelen weer heeft terugverdient. De kwalitatieve zonnepanelen van Energiecontrol NL leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. Vanaf het achtste jaar gaat u hier dus nog minimaal 17 jaar winst op maken!

Een ander voordeel van het aanbrengen van zonnepanelen op het dak van uw woning, is dat met zonnepanelen uw woning in waarde zal stijgen. Energiezuinige woningen zijn immers aantrekkelijker voor kopers.

Hoogwaardige plaatsing van zonnepanelen in Haarlem

Niet alleen op schuine daken, maar ook op platte daken hebben wij oplossingen. Tevens hebben wij tal van mogelijkheden voor daken gericht op het oosten of het westen en zelfs met schaduw. Inmiddels hebben wij al ruim 20.000 systemen geplaatst door heel Nederland. Laat de specialisten van Energiecontrol NL vrijblijvend controleren hoe de zonnepanelen bij u het beste geplaatst kunnen worden en een indicatie geven van hoeveel u kunt besparen!

Wilt u ook uw energieprijzen onder controle?

Het begint bij een goed advies. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart met als doel de energiekosten te verlagen of zelfs op nul uit te laten komen.

Neem contact met ons op via klantenservice@energie-control.nl of via het telefoonnummer 0546-574472.

Zonnepanelen Haarlem

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

  • Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur