Zonnepanelen

Zonnepanelen Haarlem

Zonnepanelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland. Dat is niet onbegrijpelijk, want zonnepanelen brengen verschillende voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van zonnepanelen is de energiebesparing. De hoogte van de energiekosten zal maandelijks flink dalen. Ben je op zoek naar een specialist in het plaatsen van zonnepanelen in Haarlem? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van zonnepanelen in Haarlem. 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Hoogwaardige plaatsing van zonnepanelen in Haarlem

Niet alleen op schuine daken, maar ook op platte daken hebben wij oplossingen. Tevens hebben wij tal van mogelijkheden voor daken gericht op het oosten of het westen en zelfs met schaduw. Inmiddels hebben wij al ruim 20.000 systemen geplaatst door heel Nederland. Laat de specialisten van Energiecontrol NL vrijblijvend controleren hoe de zonnepanelen bij u het beste geplaatst kunnen worden en een indicatie geven van hoeveel u kunt besparen!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts