Zonnepanelen

Zonnepanelen Groningen

Wilt u graag zonnepanelen in Groningen laten plaatsen? Bij Energiecontrol NL ben u aan het juiste adres. Wij plaatsen zonnepanelen die tot wel 25 jaar opbrengst kunnen genereren, zo is het de investering zeker waard. Wij van Energiecontrol NL hebben niet alleen zonnepanelen voor schuine daken, maar ook voor platte daken hebben wij de perfecte oplossing. Is uw dak op het oosten of westen gericht met veel schaduw? Dan hebben wij van nog diverse mogelijkheden om zo veel mogelijk opbrengst te kunnen genereren. Zonnepanelen in Groningen plaatsen? Neem gerust contact met ons op!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Voordelig en eenvoudig zonnepanelen laten plaatsen in Groningen

De voordelen van zonnepanelen zijn bekend, maar om optimaal te kunnen profiteren van deze voordelen dient u wel te kiezen voor topkwaliteit zonnepanelen. Bent u op zoek naar goede kwaliteit zonnepanelen? Bij Energiecontrol NL ben je aan het juiste adres. Naast onze zonnepanelen zijn ook onze werkzaamheden van topkwaliteit. Bij ons weet je zeker dat jouw zonnepanelen in Groningen goed worden geplaatst. Bij Energiecontrol hebben wij jarenlange ervaring en kennis. Doordat wij je goed op de hoogte houden van onze werkzaamheden, kom je bij ons niet voor onaangename verrassingen te staan. Je kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen waar alles duidelijk in zal staan. Voor vragen of advies kun je gerust contact opnemen met ons. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.
Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts