Zonnepanelen

Zonnepanelen Gelderland

Wil jij graag zonnepanelen in Gelderland laten plaatsen, dan kunnen wij van Energiecontrol NL je daarbij verder helpen. Wij werken met topkwaliteit zonnepanelen die tot wel 25 jaar opbrengst kunnen genereren, zo is de investering het zeker waard. Wij hebben verschillende soorten zonnepanelen voor Gelderland. Niet alleen voor schuine daken, maar ook voor platte daken hebben wij de perfecte oplossing. Ook al is uw dak op het oosten of westen gericht met veel schaduw, dan hebben wij nog diverse mogelijkheden om zo veel mogelijk opbrengst te kunnen genereren. Meer weten? Vraag onze adviseurs! 

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in Zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Zonnepanelen laten plaatsen in Gelderland

Het aanschaffen van zonnepanelen in Gelderland doe je niet zomaar, hier moet je eerst goed over nadenken. Zonnepanelen brengen zowel voor- als nadelen met zich mee, door deze goed door te nemen kun je beslissen of je zonnepanelen in Gelderland wilt laten plaatsen. Veel mensen denken dat het aanzicht van uw woning er niet mooier op wordt, echter is dit vandaag de dag geen obstakel meer. Tegenwoordig zijn er veel dunne zonnepanelen met een mooie strakke uitstraling. Uiteindelijk brengen zonnepanelen ook mooie voordelen met zich mee waardoor de nadelen eigenlijk wegvallen. Zo kunt u erg veel geld besparen door zonnepanelen in Gelderland aan te schaffen.

Doordat je je eigen energie kunt genereren, wordt uw energierekening aanzienlijk lager. Daarnaast brengt het niet alleen voordelen met zich mee voor uzelf, maar is het daarnaast ook een stuk beter voor het milieu. Kortom, door zonnepanelen in Gelderland te plaatsen zorgt u voor lagere energiekosten en minder schade aan het milieu. Voor meer informatie over het laten plaatsen van zonnepanelen in Gelderland kunt u contact opnemen met Energiecontrol NL. Wij voorzien u graag verdere informatie en advies op maat.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.
Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts