Zonnepanelen

Zonnepanelen Enschede

Op zoek naar zonnepanelen in Enschede? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten zonnepanelen aan zodat wij voor iedere situatie een passend aanbod hebben. Vaak worden de zonnepanelen geplaatst op een schuin dak, maar ook een veldopstelling of zonnepanelen op plat dak is mogelijk. Het is maar net wat de situatie biedt en wat het meest rendabel is. Niet iedere plek is namelijk geschikt voor zonnepanelen. De investering van zonnepanelen kun je vaak binnen 7 tot 8 jaar terugverdienen. De zonnepanelen zelf gaan een stuk langer mee en zo kunt u nog heel wat jaar profiteren van de kostenvermindering.

Zonnepanelen geschikt voor jouw dak

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Offerte aanvragen voor zonnepanelen in Enschede

Energiecontrol NL beschikt over ervaren vakmensen die zonnepanelen in Enschede kunnen plaatsen. Bij het plaatsen van deze zonnepanelen wordt er goed gekeken naar de mogelijkheden en deze worden vooraf met jou besproken. Alles wordt bij ons duidelijk in kaart gebracht en zo komt u niet zomaar voor verrassingen te staan. Zijn er nog vragen die in je opkomen of wil je graag meer informatie over plaatsing van zonnepanelen in Enschede? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op via de website. Deze offerte is geheel vrijblijvend en gratis aan te vragen.

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien