Zonnepanelen

Zonnepanelen Enkhuizen

Zonnepanelen in Enkhuizen kopen is een slimme manier om de energierekening te verlagen en is ook nog eens beter voor het milieu.

Wie zonnepanelen wil laten plaatsen in Enkhuizen, zit goed bij Energie Control NL. De zonnepanelen die wij installeren leveren minimaal 25 jaar rendement op. Hierdoor heeft u na de terugverdientijd nog veel jaren profijt van de zonnepanelen die heeft laten plaatsen in Enkhuizen. De jaren na de terugverdientijd is voor u pure winst. Zonnepanelen kopen in Enkhuizen is een duurzame, maar ook voordelige optie!

Zonnepanelen Twente

Diverse soorten zonnepanelen

Zonnepanelen voor iedere situatie

Interesse in zonnepanelen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Laat Energiecontrol NL jouw zonnepanelen in Enkhuizen installeren

Kiest u ervoor om zonnepanelen te kopen in Enkhuizen? Dan is Energiecontrol NL de partij voor u! U profiteert dan van een snelle levering, jarenlange ervaring van onze medewerkers en wij beschikken over verschillende keurmerken en certificaten. Graag komen wij eerst langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen aan te horen. Op basis daarvan kunnen wij een advies uitbrengen en de meest geschikte manier voor het plaatsen van de zonnepanelen in Enkhuizen bepalen. Wij brengen eerst een duidelijke offerte uit zodat er geen misverstanden zullen bestaan. Wilt u zonnepanelen kopen in Enkhuizen? Neem contact met Energiecontrol NL op en wie weet staan we binnenkort bij u voor de deur!

Veelgestelde vragen
De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. Vervolgens kan je dus nog heel veel jaren profiteren van jouw zonnepanelen.
In de meeste gevallen wel. Of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen, hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren zijn: het type dakbedekking, de ligging van het dak ten opzichte van de zon, het dakoppervlak en de hellingshoek.

Er is geen landelijke subsidie op zonnepanelen meer. Het zou kunnen dat jouw gemeente nog wel subsidie aanbiedt. Dit kan je checken met de Energiesubsidiewijzer. Wel is het mogelijk om de btw over aanschaf en installatie terug te vragen van de Belastingdienst en profiteer je van de salderingsregeling.

Dat is afhankelijk van je dakoppervlak, energieverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Wij rekenen precies voor je uit hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts